Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
válasz
RetepNyaraB #41621 üzenetére
Azért azt nem hiszem hogy 60 fok felett lenne a hőmérséklete, csak ha több ideig rajta tartom a kezem akkor érzem forrónak, nem azonnal, hogy hozzá érek.
-
Kovbob
senior tag
Amúgy az aida64 ír nekem alaplap hőmérsékletet az mit takar? A chipset hőmérsékletet? Mert az 30 fok körül szokott lenni.
-
Kovbob
senior tag
Sziasztok, van nekem egy asus k8n alaplapom és már 250 mhz-es FSB-nél járok, az lenne a kérdésem, hogy a chipset melegedésére mennyire kell odafigyelni? Mert már kézzel fogdosva forrónak tűnik az a kis pici borda.
Tönkreteheti ez az alaplapot? -
Kovbob
senior tag
Igen csak azért nem akarom húzni mert nincs rajta hűtő. Azt meg nem tom hogy maxon van-e.
És az agp órajelet is emeli? Ha igen akkor hol lehet azt fixálni? -
Kovbob
senior tag
Tehát az elején még nem emeli a memória órajelet csak a cpu órajelet?
És bocs a sok kérdésért de ez az első tuningom és nem akarom gallyra vágni a cuccost mert nincs pénz újra. -
Kovbob
senior tag
Rendben megtaláltam hogy hol tudom húzni az fsb-t, de most az a kérdés hogy a ramokat vissza kell osztanom ha azokat nem akarom húzni?
-
Kovbob
senior tag
Maga a mag a 46 fokos maga a CPU 40 fokos. Az AIDA 64 szerint. És ez 100%-os terhelés alatt. Szóval nem üresjáraton.
-
Kovbob
senior tag
Köszönöm a választ, ja és még az lenne a kérdésem hogy mennyire rövidíti ez a proci élettartamát? Csak mert egy darabig ez maradna és mán 7 éves. Illetve hol is kell húzni? Az AI Overclocknál?
-
Kovbob
senior tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy megéri tuningolni egy amd sempron 2600+ 1.6ghz-es procit?
Gyári hűtő van de terhelés alatt is csak 46 fokig melegszik a mag. Asus K8N alaplapom van.
Ja és nagyon kezdő vagyok a tuningban, szóval hogy is kezdjek hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest