- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
remzy18
csendes tag
Na csáó! Anyit elértem hogy vissza vettem a Ram szorzót és így 240 fsb mellet megy a ram 800 on elvileg
A proci meg 3,3 és 3,4 között van. Ramoknál pedig 4-4-4-12 re állítotam az időzítéseket! Szerintetek ez így jo, ezzel nem baszok el semmit ?
-
remzy18
csendes tag
Valaki létszi vegyen fel mert nem naon vágom :S xfire : r3mzi msn: fodor15@hotmail.com
-
remzy18
csendes tag
Huh Srácok ez nekem nem nagyon világos :d Most a Ramokat vissza kellene vennem? És ha igen akkor most menyire ? vagy hogy ? Én most nem naon értem ezt
Elvileg itt nekem most feszt sem kell emelnem mert birja alapon a 3,4 et
de most nekem a ramokkal vannak gondjaim hogy azt hogy osszam vissza ? mert ha így emelem az fsb t akkor megy fel a ram mhz e :SD: nekem ebben kéne segitség -
remzy18
csendes tag
a tápom egy gigabyte superb 460 w
-
remzy18
csendes tag
Hello
Konfigom : Alaplap: Gigabyte MA770-US3 rev 2.0
Ramok: 2x1 GB Geil 800 Mhz HütűBordás
Proci: Amd Athlon II X2 240 2,81 alapon
Vidikari: Gigabyte GTS 250 1gb Zalman VF-1050 HütővelAzt szeretném kérdezni hoyg ezt a procit tudnám még húzni? És ha Igen hogyan ? Elég csak Fsb -t növelni ? Mert én Próbáltam csak Fsb.t de hát a ramokat húzta magával :s És nem akarom megölni a ramjaimat:S valaki segítsen hogy miképpen húzzam a Procit!! Előre is köszi a válaszokat!
-
remzy18
csendes tag
Hello. konfigom : Alaplap: MSI k9N Neo V2
Processzor : Amd Athlon x2 4200+
Ram: Corsaire 2gb 667mhz
Winyo: samsunk sata2 500gb
Videokari: Galaxy 8500 GtAzt szeretném kérdezni hogy ebből a prociból alaphűtéssel menyit tudok kihozni.. ?
És ha azért jelentősen tudnánk rajta valamit alkotni akkor valaki segítene ? És ha kérhetném msn(fodor15@hotmail.com) en vegyen fel aki tud segíteni ebben Léccii.
Köszönöm előre is a válaszokat és a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hobby elektronika
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest