- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
IO.sys #46105 üzenetére
Kinőttem már a dologból, csak annyit azért szedtem fel az évek alatt, hogy ránézek, ha kell a tuningra is és a Rift-ben az ED a 3570K-mal alap órajelen beszaggat nekem néha, ha viszont megrántom 4GHz-re akkor nem.
Szerintem ez ilyen Oculusos lehúzás, hogy vegyél erősebb procit, vagy lehet a speedstep kavar be, ami alapon engedélyezve van nekem mittomén, lusta vagyok utána nézni, de nagyon a pénzre mennek VR-nél mindenhol, szóval nem lennék meglepve, ha direkt úgy lenne a szoftveres része kitalálva, hogy azért ne legyen elég az ilyen régi i5 hozzá.
Tökmindegy így 4GHz-re húzva tökéletes hozzá, szóval marad így.
Biztos menne 4,3-at is, láttam képeket a neten, amikor kerestem az USB-re a megoldást, de annyira mindegy nekem, hogy teljesen…(#46104) ricsi99
jahh, van egy kis kehéje, hát Istenem, ezt leszámítva nekem is tudja, amit kell. Teljesen stabil emelt órajelen is a rendszer, végül is ez a lényeg. Mondjuk droppol szépet, de hát kit érdekel, nincs még szétfeszelve, csak 1,312V idle 1,296 és 1,28 közé bezuhan néha 100% alatt, azt akkor mi van? Lehet menne egyébként kevesebbel is. Kb. 3. próbálkozásom volt, de lusta vagyok vacakolni vele. Víz van a procin szóval a hűtés miatt sem érdemes nézegetni, hogy most mennyi az a minimum amivel tudja a négyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- RAM topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest