Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bot1978

senior tag

válasz IO.sys #46105 üzenetére

Kinőttem már a dologból, csak annyit azért szedtem fel az évek alatt, hogy ránézek, ha kell a tuningra is és a Rift-ben az ED a 3570K-mal alap órajelen beszaggat nekem néha, ha viszont megrántom 4GHz-re akkor nem.
    Szerintem ez ilyen Oculusos lehúzás, hogy vegyél erősebb procit, vagy lehet a speedstep kavar be, ami alapon engedélyezve van nekem mittomén, lusta vagyok utána nézni, de nagyon a pénzre mennek VR-nél mindenhol, szóval nem lennék meglepve, ha direkt úgy lenne a szoftveres része kitalálva, hogy azért ne legyen elég az ilyen régi i5 hozzá.
    Tökmindegy így 4GHz-re húzva tökéletes hozzá, szóval marad így.
    Biztos menne 4,3-at is, láttam képeket a neten, amikor kerestem az USB-re a megoldást, de annyira mindegy nekem, hogy teljesen…

(#46104) ricsi99

jahh, van egy kis kehéje, hát Istenem, ezt leszámítva nekem is tudja, amit kell. Teljesen stabil emelt órajelen is a rendszer, végül is ez a lényeg. Mondjuk droppol szépet, de hát kit érdekel, nincs még szétfeszelve, csak 1,312V idle 1,296 és 1,28 közé bezuhan néha 100% alatt, azt akkor mi van? Lehet menne egyébként kevesebbel is. Kb. 3. próbálkozásom volt, de lusta vagyok vacakolni vele. Víz van a procin szóval a hűtés miatt sem érdemes nézegetni, hogy most mennyi az a minimum amivel tudja a négyet.

Új hozzászólás Aktív témák