Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Androidos fejegységek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
enemy107
senior tag
válasz
laacika
üzenetére
Akkor marad a memória beállításnál a 2-es szorzó, ez a lap nem nagyon tud többet 667MHz-nél ramoknál, de igazán 553 MHz-re van kitalálva a 945-ös chip. A PCI Expressz frekit 100-ra állítsd!!!!!! Ne hagyd auto beállításon.
A jelenlegi procid tuning nélkül 1066 FSB-n megy, (266), tehát a rammal 1:1 ben, azaz (266X2.00=533MHz), már a határon van.
Biosban állítsd be neki a Cpu Vcore-nál, a 1,33125V-ot, bár nem tudopm mennyi a proci Vid-je de általában 1.28750V ezeknek, a ramot állítsd 1:1-be, kettes szorzó, és emeld az FSB-t ameddig stabilan megy.
A videót nem tudom megnézni, de nagyjából ismerem a lapot nekem 945 GZM-S2 volt,
EZ tuningra nagyon savanyú deszka
Sőt ha jól emlékszem PCI-Express is csak 8X, vagy 4X van rajta?
Ennél sokkal többre jutnál akár egy Giga G31-es lappal is.
A videó privát, nekem azt írja
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabelel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest