Új hozzászólás Aktív témák
-
mongi_
aktív tag
Mivel új vagyok "tuningolás" téren, ezért lenne egy pár kérdésem.
Nem szeretnék "durr bele Balázs" módjára a vakvilágba piszkálni a Biosban, és csak ugy állítgatni a feszültségeket, mert még a végén rosszra sülne el a dolog
ezért szeretném ha valaki elmagyarazná, hogy az ugynevezett "tuningbajnok" Pentium D805-ös processzort hogyan tudom feltuningolni 3,8-ra vagy akár többre is amolyan "szájbarágosan"? Már megvan másfél éve ez a processzor, de most kezdett el komolyabb érdekelni a tuningolás, főleg azért mert kiváncsi vagyok, hogy mennyire javul a gépem teljesítménye ezzel, főként játékokra nézve, remélem valami teljesítmény javulást sikerül elérnem, ha nem is nagy mértékben.
Majd kiderül, minedenesetre jó lenne ha valaki segítene ebben. A gépem további paraméterei: D805 gyári hűtővel, Asus p5nd2 sli és egy gainward 7900gtgs, 2gb ram.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest