- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Üdv!
Na nekem ez is vicc, az össz feltelepített DivX-cucc a következő:
- 3.11 DivX alpha
- 3e DivX
- 5.11 DivX Bundle
- Xvid codec (a legutóbbi)
- a Nimo Codec pack-ból csak az AC3 hanghoz szükséges dolgok+DivX anti-freeze+VobSub!
Ennyivel minden film megy perfektül, tehát nem hiszem, hogy ez kavarna be a tuner-nak, márcsak azért sem, mert az előző rendszeren is ez volt felpakolva. Ja, viszont azt nem írtam az előbb, hogy az előző gépen még Win2k volt, most megy ugye XP van, de sztem ez sem indok!
Viszont másik gáz: egyes DivX-ek (főleg az újabb kódolásúak) a Media Player 8-al csak fele sebességgel mennek! A vicc az, hogy pl. Micro DVD Playerrel meg mindegyik megy gond nélkül! Pedig szeretném, hogy minden menjen a Media Playerrel is, de 10 filmből csak kb. 8 megy és nem tudok rájönni, hogy a maradék 2-nek miért felezi meg a sebességét! Erre esetleg ötlet?
Aktív témák
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Filmvilág
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest