-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
polonic #70868 üzenetére
Szeretem Egert. A problema az, hogy en jo 15 evig eltem Budapesten, valojaban mindenem itt van a rokonaimon kivul. Beleertve a munkahelyem, barataim, stb.
Koszi. Panadol is paracetamol. A faradtsag az durva. Ma kb. masfel orat birtam eltolteni az agyon kivul. Azert jott igazan szarul, mert most vagyok hosszabb szabadsagon. Vegere talan epp meggyogyulok. Ujra emberek koze menetrol mi most a procedura? Ha van negativ teszt, akkor mehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Nux NDL-3 Hook Drum and Loop - dobgép és looper pedál
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest