- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
tuti nem lenne most annyi moderna.
viszont később igen, és eddig úgy tűnik, hogy az mrns-en lehet a legkisebb átfutási idővel módosítani, ha szükséges a mutációk miatt.
ez megint filléres tétel, ezen nem szabad spórolni.
csak ugye az a kormányzati stratégia, hogy aminek nem ők intézték a beszerzését, az drága (na vajon miért), aminek meg ők, ott a feleslegesen elköltött százmilliárdok sem számítanak.
-
Drizzt
nagyúr
De a kerdes nem az, hogy vagy ez, vagy az. Siman lehetett volna venni mindkettot. Ha nem kell esetleg tobbszoros ujraoltas, akkor is lehet majd neki piacot talalni. (Mindemellett en kinait es oroszt egyaltalan nem vettem volna, de el tudom fogadni, hogy talan millios nagysagrendben lesznek mindkettobol, akik ebben a fazisban is bevallaljak. Tehat osszessegeben nekem szemely szerint is hasznos, hogy vettek belole. )
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Egyedi ékszerdobozka
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged