-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
De a kerdes nem az, hogy vagy ez, vagy az. Siman lehetett volna venni mindkettot. Ha nem kell esetleg tobbszoros ujraoltas, akkor is lehet majd neki piacot talalni. (Mindemellett en kinait es oroszt egyaltalan nem vettem volna, de el tudom fogadni, hogy talan millios nagysagrendben lesznek mindkettobol, akik ebben a fazisban is bevallaljak. Tehat osszessegeben nekem szemely szerint is hasznos, hogy vettek belole. )
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DMark06 eredmények
- OTP Bank topic
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okos Otthon / Smart Home
- Brave
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest