- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
De a kerdes nem az, hogy vagy ez, vagy az. Siman lehetett volna venni mindkettot. Ha nem kell esetleg tobbszoros ujraoltas, akkor is lehet majd neki piacot talalni. (Mindemellett en kinait es oroszt egyaltalan nem vettem volna, de el tudom fogadni, hogy talan millios nagysagrendben lesznek mindkettobol, akik ebben a fazisban is bevallaljak. Tehat osszessegeben nekem szemely szerint is hasznos, hogy vettek belole. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Automata kávégépek
- Óra topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Metal topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest