-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackV
őstag
válasz
Ringman #56291 üzenetére
Egyrészt preprint. Ez nagyon fontos gyógyszerek esetén, hogy lektorált legyen, nem T sejtekről meg B sejt evolúcióról beszélgetünk, hanem, hogy engedjük-e beadni a szüleinknek vagy sem. A nature meta 30%-ot hozott ki halál ellen.
Másrészt:
Funding
This work was supported by anonymous donors to Stanford University. The funders had no role in data collection, analysis, or the decision to publish.Miért kell az egyesült államokban egy japán gyógyszert vizsgálni, amikor van saját fejlesztésük is, és miért névtelen a finanszírozó?
(Egyébként azt én sem értem, hogy egy 3x oltott 19 éves lánynak mi a franckarikáért kell felírni élből itthon..)
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest