-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
Jó kérdés. Bár úgyis nemzetközileg elfogadott igazolások kellenek előtt utóbb. Nem tudom, hogy a magyar számítani fog e?
Továbbá nekem nagyon nagy kérdés, hogy úgy egyáltalán bármit is számítani fog e az oltási igazolás a nemzetközi utazásokban, ha az oltott emberek is fertőznek.
Lehet az lesz, hogy beoltott lakosságú országba bárki utazhat.
Így önmagában az oltás kevesebbet számítana.
De majd kiderül, csak egy felvetés.szerk: szerintem az lesz a gyakorlat, hogy a kettő együtt fog számítani. Lakosság is legyen beoltva és a turista is.
Ugyanis egyes országokban a turisták aránytalanul nagy számban tudnak érkezni.
Ha 1 milliós lakosság 70%-a be van oltva és érkezik az országba 500e (oltatlan) turista 2 hét alatt, akkor eltolódnak az arányok.Meanwhile:
[Tangáját használta maszkként]
Új hozzászólás Aktív témák
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest