Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Sir Pocok #22998 üzenetére

    Végül is a Sinopharm mindenre jó. Az örök életet is az okozza.

    ---------------------------------------------------------------------------------------

    Merkely Béla nyilvánosságra hozta az egyetemi antitestszint-vizsgálat eredményeit – Kiderült, mennyire hatásosak a vakcinák

    "A Semmelweis Egyetem orvosszakmai véleménye ugyanakkor továbbra is az, hogy az egyes vakcinák hatásosságának mértéke csak az oltást követően fellépő fertőzések, megbetegedések, kórházi felvételek és halélesetek számának alakulása alapján határozható meg. A Semmelweis Egyetem – mint Magyarország egyik legnagyobb COVID-ellátó intézménye – december 26. óta (a hazai oltások megkezdésétől) követi a klinikáin megjelenő eseteket és összeveti azokkal az adatokkal, hogy a betegek kaptak-e, és ha igen, akkor hány db és milyen vakcinát"

    Így van, ha már meghaltak és eleget szenvedett nagyon sok ember, akkora már tudni fogjuk. :U

    "Merkely Béla azonban kiemelte: az antitestszint meghatározásának a védettség kimutatására nincs értelme. Azt mondta: nagyon heterogén a különböző laborokban levett vérminták vizsgálatainak érzékenysége, és az amerikai élelmiszer- és gyógyszerfelügyeleti hatóság (FDA) sem ajánlja ezt a módszert."

    Az antitest vizsgálat jó közelítéssel mutatja a védettséget. Ezt nagyon sok szakmai cikk is alátámasztja. Nem halottam még olyan nagy tekintélyű virológus vagy immunológust aki mást mondott volna. A szakmai lapok és a más akkreditált laborok vizsgálatai is ezt támasztják alá.

    "A rektor továbbá felhívta a figyelmet arra, hogy a védettség több tényezőből áll: az antitestes immunitás mellett a sejtes immunitásból, a memóriasejtek jelenlétéből, amelyhez a nyálkahártya immunitása is hozzáadódik, ezért nehéz mérni."

    Ez hatalmas csúsztatás:

    1. Nyálkahártya immunitás kizárólag csak fertőzéskor alakul ki. Majd ha lesznek spray formájú vakcinák, akkor mesterséges immunitással is kialakítható ez a védelem.

    2. Sinopharm esetében NINCS sejtes immunitás.

    3. Az FDA mást mondott. Ez is csúsztatás:

    Antibody Testing Is Not Currently Recommended to Assess Immunity After COVID-19 Vaccination: FDA Safety Communication

    "Test results from currently authorized SARS-CoV-2 antibody tests should not be used to evaluate a person’s level of immunity or protection from COVID-19. If the results of the antibody test are interpreted as an indication of a specific level of immunity or protection from SARS-CoV-2 infection, there is a potential risk that people may take fewer precautions against SARS-CoV-2 exposure. Taking fewer precautions against SARS-CoV-2 exposure can increase their risk of infection and may result in increased spread of SARS-CoV-2."

    Nyers fordítása:

    "A jelenleg engedélyezett SARS-CoV-2 ellenanyag-tesztek vizsgálati eredményei nem használhatók fel egy személy immunitási szintjének vagy a COVID-19 elleni védelem szintjének értékelésére. Ha az antitestvizsgálat eredményeit a SARS-CoV-2 fertőzéssel szembeni immunitás vagy védelem egy bizonyos szintjének jelzéseként értelmezik, fennáll annak a kockázata, hogy az emberek kevesebb óvintézkedést tesznek a SARS-CoV-2 fertőzéssel szemben. A SARS-CoV-2 expozícióval szembeni kevesebb óvintézkedés meghozatala növelheti a fertőzés kockázatát, és a SARS-CoV-2 fokozott terjedését eredményezheti."

    Azaz kizárólag csak gyakorlati okai vannak ennek, nem az, hogy ne mutatná a védelmet.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák