- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
koshmar #36007 üzenetére
Ezek szerint csak Pakson van atomenergiával előállított áram? Vezetékeken keresztül sem jut el máshová?
Az ország több mint 50 %-ának biztosítja az áramot, lehet, hogy 1-2 elektron hozzám is eljut belőle."Sajnálom, hogy neked nem ment ilyen jól, jó órabérèrt taníthatlak."
Én is tudtam fával fűteni, még nyers akáccal is, régebben sokat leveleztünk is ezzel kapcsolatban. Azóta viszont eltelt néhány év, és az előrehaladás jegyében ezt a fűtési módot és a korábbi életmódot magam mögött hagytam. Elvégre ezért dolgozik az ember, hogy valahogy előrébb jusson, és amit nem szeret, azt idővel le / ki tudja váltani. Nem a környezetvédelem volt a fő szempont, magasról leszarom, hogy az emberiség +/- 1000 éves perióduson belül hol irtja ki magát, viszont annál többet számít, hogy a szabadidőmet a saját tetszésem szerint tudjam kihasználni, ebbe valamiért nem illik bele a favágás, begyújtás, a kályha pakolása, stb. Haladni kell a korral, na. Sajnálom, hogy neked nem megy ilyen jól, jó órabérért taníthatlak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Google Chrome
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Ideapad Slim3 15AMN8
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 1 év garancia
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest