Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor1974
tag
Sziasztok.
Sok éve "használok" ilyen kártyát, de sosem volt rajta 200 ezer ft nál több, jellemzően csak külföldön kelett
.
1. Kell e tenni valamit, vagy érdemes e? , írni a supportnak pl ha egy nagyobb(20M felett) utalást szeretnék ott fogadni?2. Ajánlhatom e olyan ismerősnek ezt a kártyát, akinek a magyar folyószámlán azonnal lekapnák ha bármilyen kis összeg is érkezne rá? ( Az etikai részével nyilván nem értek eggyet)
-
gabor1974
tag
Új telefonra telepítettem a wise alkalmazást, utalást viszont nem tudok indítani sem online utalást , előző telefonom iphone volt azon volt ujjlenyomatot hitelesítő, az alkalmazáshoz , jelenlegi telefonom androidos mi lehet a probléma?
-
gabor1974
tag
Sziasztok...uj felhasználó vagyok... 2 kisebb ertekű utalassal 40 ezer ft ot kaptam (eladott dolgok után ) majd erről vasarolgattam, s egyszer vettem le 10 ezret, eddig problemamentes volt viszont ma mar sem fizetni sem levenni nem tudok...hibas pint ír...tudnátok ötletet adni mi lehet a baj? Ó visszaolvasva...az en nevemmel regeltem de az utalások a baratnőm nevére jöttek, pfff ez nem gondoltam hogy gáz
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest