Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
Ez így tiszta sor, viszont a "Pénz fogadása hivatkozás létrehozásával" opció lenne számomra érdekes.
Amit csatoltam fotó a KH legfrissebb 2024.04.01-es díjszabásait mutatja és a normál utalásnak van díja, a hivatkozáson keresztüli utalásnak pedig nincs.Wise-on belül létrehoztam egy hivatkozást, elkezdtem végigmenni a folyamaton, de ahogy nézem, a normál és a "hivatkozásos" utalás között, csak kettő dolog különbözik:
1) az adatokat már nyilván nem kell megadni
2) a közleményben a Wise által meghatározott számsor kell, hogy szerepeljenLaikusként nehéz elhinni, hogy így ingyenes, amúgy pedig felszámol jelen esetben 800.000 Ft-nál 6.977 Ft-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Blu-ray írót?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest