- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
8 éve vagyok a Wise-nál, kezdettől fogva Fully Verified státuszban. Érdekes módon a napokban akartam utalni oda, ahova már 1000x utaltam (egy isemrősömnek szoktam segítségképp kisebb összegeket, egy zenésznek). Erre észrevettem, hogy full le van korlátozva minden befizetési módom meg utalásom, mert arra kér a rendszer, hogy megint igazoljam a személyazonosságom. Igazoltam, volt megint fotóbeküldés, stb. erre jön egy rész, hogy igazoljam a jövedelmem. Tavaly őszig tanuló voltam, mostanság apám segít ki, nem dolgozok jelenleg, szeptembertől megint főiskolás leszek. Bejelöltem családtól kapok pénzt, meg beküldtem bankszámlakivonatot, erre elutasította. Olyat nem is lehet választani, hogy tanuló vagyok. Most mit lehet ilyenkor csinálni? 8 évig semmi baja nem volt most meg full lekorlátoz??? Valaki járt már így? Eddig csak olvastam ilyenekről ilyen 3. világbeli felhasználók értékeléseiből, de azt hittem ez mind kamu, mert nem értik, hogy kell használni a Wise-ot, azt kitiltják őket, erre puff, most velem is ezt csinálja. Álmomban sem gondoltam volna, mindig ajánlottam őket mindenkinek, olyan zökkenőmentes volt minden, kész szerencse, hogy pont most alig tartottam benn valamennyi pénzt.Mit lehet vajon ilyenkor csinálni, hogy feloldják a korlátozást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Steam topic
- Call of Duty: Warzone
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- Új bontatlan ASUS ROG Keris II Origin vezeték nélküli gamer egér Fehér
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest