Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Revonál, rendes 100.000 € bankszámla biztosítás van ami ugyan olyan, mint az itthoni bankoknál, csak nem az OBA, hanem a Litván megfelelője garantálja. Gyakorlatilag ugyan az a rendszer, technikailag mint pl ha Ausztriában nyitnál számlát.
Míg a wise-nál ilyen nincs. Ott max letétbe helyezik a pénzed, de nincs rá konkrét államilag garantált garancia, tudtommal. Ebből a szempontból én szerintem kockázatosabb a wise. Előnye a magyar számlaszám - meg részbeni hátránya is, mivel emiatt is emeltek árat, ami a gazdasági helyzet romlásával vélhetőleg tovább is nőhet, ahogy ezt már látni más fintech cégeknél... (curve, zen stb).
Kombinálva célszerű használni őket szerintem. Nekem pl tökéletesen megfelel a revo, önmagában is. Igaz magyar számlára nem szoktam utalgatni... De elvileg az is müködik vmilyen szinten, sőt már ugye egyes bankkártyákra is lehet, azonnali-t akár ingyenesen is utalni.
A Wise pénzforgalmi szolgáltató (kb mint egy váltó), kevesebb vizet zavar a piacon...
Revo ezzel szemben bank, és egyre jobban terjeszkedik, legutóbb már azt olvastam a paypal helyét is átvenné - weboldalak fizetési lehetőségénél feltüntetve, de vannak már termináljaik is... Sokkal inkább jelent konkurenciát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest