Hirdetés
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Miért nem kérdezel rá volt-e?
(Ha máskor nem akkor számlanyitáskor volt) Tőlem sem kérdezték, max az okmányokat frissítették, ha arra jártam. Ez pl pár hónapja volt, illetve tavaly. "Na nem baj, azért megnézzük, hátha változott" - totál más miatt voltam bent. ilyen dolgokat pl simán elfelejthet, vagy észre sem vesz feltétlenül főleg évek távlatából ilyesmire visszaemlékezni."(#4534) dredjudge84 "
Igen, ez azért van, mert ha már a törvény hatálya után nyitottál számlát, akkor már a számlanyitáskor, kérik ezt / kapsz egy papírt nyilatkozatot. A lényeg, hogy így vagy úgy de megtörténik/megtörtént.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Jövedelem
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- További aktív témák...
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Mini 6 64GB, Wi-Fi, 87% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple MacBook Air (Retina, 13 , 2019) 8/128GB, magyar billentyűzet, 12 hónap gari!
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Ha máskor nem akkor számlanyitáskor volt) Tőlem sem kérdezték, max az okmányokat frissítették, ha arra jártam. Ez pl pár hónapja volt, illetve tavaly. "Na nem baj, azért megnézzük, hátha változott" - totál más miatt voltam bent. ilyen dolgokat pl simán elfelejthet, vagy észre sem vesz feltétlenül főleg évek távlatából ilyesmire visszaemlékezni.