- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen széket vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Steam Deck
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Tavsegitseget kellene nyujtanom an en draga anyosomeknak, mint uj Wise ugyfelek...
Amit tudok:
K&H-nal van EUR es FT szamlajuk is.
Innen szerettek volna valtani, de allitolag a K&H-s appal nem lehet (android ha ez szamit)
Szamomra mar itt fura a dolog, de mivel mi nem K&H-sok vagyunk igy akar elo is fordulhat.
Szoval nezegettek, de nem tudtak elocsalni az "ativelo parancsot" amivel direktben el tudtak volna utalni a K&H-s appjukbol.
Igy vegul a manualis utalas opcional kotottek ki amire ra is nyomtak...
Ne engem ekkor hivtak.Kerdes: van arra barmi mod, h az atvezetni kivant osszeget megiscsak direktben a K&H-s appbol fizessek ki?
Ha viszont nincs akkor mi alapjan fogjak megtudni a szamlaszamot es az egyedi azonositot ami kell az utalashoz?Remelem nem kerdeztem hulyeseget, de anno nekem ez nem igy volt es mukodik is igy meg csak hallhatom, amit mondanak es probalom osszerakni a kepet, h mi is tortent.
Otlet??
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Jövedelem
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield V
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest