Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pilács

senior tag

Üdv,

Pár napja utaltam wise-on keresztül EUR-HUF váltást, két bank között.. az végbe ment 18 óra alatt... akkor emelkedett az árfolyam. Tegnap indítottam mégegyet, EUR-HUF, és 27 órája se ért be a pénz :D hozzájuk, és most esik az árfolyam. Szerintem megy a játék, hogy kicsússzon a garantált árfolyamból. ÜF annyit közölt, ha kicsúszok (ami pár óra), akkor lehetőségem lesz aktuális árfolyamon váltani, vagy visszavonhatom a tranzakciót(következő utalásnál kifizettetik velem amit elbuknak ezzel), és kb 2-4 nap mire visszakerül hozzám az utalt pénz :) Ennél egy pénzváltó is biztosabb megoldás. Itt sincsenek nagy csodák, az igértekkel szemben. Másnak utalok direktben EUR-t (más országba), akkor az max pár óra alatt átmegy... de pont nekik nem, és ezt nem tudják szabályozni erre hivatkoznak. :U Ez csak egy vélemény volt.... :R

kieg: és ma alapkamat emelés is volt... így még jobban erősödik a HUF... spontán spekuláns cég ez is, erre tartják fent ezeket a 2-4 napokat az utalás fogadására... szerintem. Ennyi idő alatt Afrikába kocsival elviszem a pénzt, ne hogy már elekronikusan ne haladjon...

Új hozzászólás Aktív témák