Hirdetés
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Párban a járnak a 100 gigabites hálózati portok a QNAP újdonságán
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilács
senior tag
Üdv,
Pár napja utaltam wise-on keresztül EUR-HUF váltást, két bank között.. az végbe ment 18 óra alatt... akkor emelkedett az árfolyam. Tegnap indítottam mégegyet, EUR-HUF, és 27 órája se ért be a pénz
hozzájuk, és most esik az árfolyam. Szerintem megy a játék, hogy kicsússzon a garantált árfolyamból. ÜF annyit közölt, ha kicsúszok (ami pár óra), akkor lehetőségem lesz aktuális árfolyamon váltani, vagy visszavonhatom a tranzakciót(következő utalásnál kifizettetik velem amit elbuknak ezzel), és kb 2-4 nap mire visszakerül hozzám az utalt pénz
Ennél egy pénzváltó is biztosabb megoldás. Itt sincsenek nagy csodák, az igértekkel szemben. Másnak utalok direktben EUR-t (más országba), akkor az max pár óra alatt átmegy... de pont nekik nem, és ezt nem tudják szabályozni erre hivatkoznak.
Ez csak egy vélemény volt.... 
kieg: és ma alapkamat emelés is volt... így még jobban erősödik a HUF... spontán spekuláns cég ez is, erre tartják fent ezeket a 2-4 napokat az utalás fogadására... szerintem. Ennyi idő alatt Afrikába kocsival elviszem a pénzt, ne hogy már elekronikusan ne haladjon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Haditechnika, harcászat
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen TV-t vegyek?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Milyen monitort vegyek?
- Mobil flották
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus TUF RTX 2060
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hozzájuk, és most esik az árfolyam. Szerintem megy a játék, hogy kicsússzon a garantált árfolyamból. ÜF annyit közölt, ha kicsúszok (ami pár óra), akkor lehetőségem lesz aktuális árfolyamon váltani, vagy visszavonhatom a tranzakciót(következő utalásnál kifizettetik velem amit elbuknak ezzel), és kb 2-4 nap mire visszakerül hozzám az utalt pénz
Ennél egy pénzváltó is biztosabb megoldás. Itt sincsenek nagy csodák, az igértekkel szemben. Másnak utalok direktben EUR-t (más országba), akkor az max pár óra alatt átmegy... de pont nekik nem, és ezt nem tudják szabályozni erre hivatkoznak.
Ez csak egy vélemény volt....