- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indi86
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Kb. 16 M Huf-t szeretnék beutalni TW-re és ft-ba átváltani, úgy hogy előtte nem használtam. Ez az összeg három fajta devizában van.
1, Szerintetek tud ez menni gördülékenyen úgy hogy nem ülnek rá a pénre? Revolutnál olvastam sztorikat, hogy egy hónapig ültek rajta meg adóbevallástól kezdve mindent kértek már tőle mire visszaszerezte a jogot emberünk a saját pénze felett. Na ezt nagyon nem akarnám, mert nem is tehetem meg, mást kell kifizetnem belőle.
2, Milyen adatokat kérhetnek ilyen összegnél? Vagy ez még nem az az nagyságrend amin problémáznának?
3, Kh-s vagyok, hány nap alatt érkezhet meg oda a deviza? Két munkanap?
4, Próbálgattam a deviza utalást a bankban, nem világos, hogy a TW-nél a magyar címet/cégnevet kell beírni utaláshoz vagy a külföldit?
5, Bankköltségnél share-re kell állítani a bigyulát?Szívesen etszteltem volna kisebb összeggel is, de nagyon magas az utalás alap díja.
Remélem valaki tud segíteni, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Xbox One S 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest