- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indi86
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Kb. 16 M Huf-t szeretnék beutalni TW-re és ft-ba átváltani, úgy hogy előtte nem használtam. Ez az összeg három fajta devizában van.
1, Szerintetek tud ez menni gördülékenyen úgy hogy nem ülnek rá a pénre? Revolutnál olvastam sztorikat, hogy egy hónapig ültek rajta meg adóbevallástól kezdve mindent kértek már tőle mire visszaszerezte a jogot emberünk a saját pénze felett. Na ezt nagyon nem akarnám, mert nem is tehetem meg, mást kell kifizetnem belőle.
2, Milyen adatokat kérhetnek ilyen összegnél? Vagy ez még nem az az nagyságrend amin problémáznának?
3, Kh-s vagyok, hány nap alatt érkezhet meg oda a deviza? Két munkanap?
4, Próbálgattam a deviza utalást a bankban, nem világos, hogy a TW-nél a magyar címet/cégnevet kell beírni utaláshoz vagy a külföldit?
5, Bankköltségnél share-re kell állítani a bigyulát?Szívesen etszteltem volna kisebb összeggel is, de nagyon magas az utalás alap díja.
Remélem valaki tud segíteni, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- HP UPS R5500 XR intl (326528-002) - Szünetmentes tápegység
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- 27% - ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest