- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indi86
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Kb. 16 M Huf-t szeretnék beutalni TW-re és ft-ba átváltani, úgy hogy előtte nem használtam. Ez az összeg három fajta devizában van.
1, Szerintetek tud ez menni gördülékenyen úgy hogy nem ülnek rá a pénre? Revolutnál olvastam sztorikat, hogy egy hónapig ültek rajta meg adóbevallástól kezdve mindent kértek már tőle mire visszaszerezte a jogot emberünk a saját pénze felett. Na ezt nagyon nem akarnám, mert nem is tehetem meg, mást kell kifizetnem belőle.
2, Milyen adatokat kérhetnek ilyen összegnél? Vagy ez még nem az az nagyságrend amin problémáznának?
3, Kh-s vagyok, hány nap alatt érkezhet meg oda a deviza? Két munkanap?
4, Próbálgattam a deviza utalást a bankban, nem világos, hogy a TW-nél a magyar címet/cégnevet kell beírni utaláshoz vagy a külföldit?
5, Bankköltségnél share-re kell állítani a bigyulát?Szívesen etszteltem volna kisebb összeggel is, de nagyon magas az utalás alap díja.
Remélem valaki tud segíteni, köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jövedelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kutya topik
- MWC 2026: Xiaomi roller, nyomkövető, fülhallgató, aksi is jöttek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mozilla Firefox
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest