Új hozzászólás Aktív témák
-
Radeon_5
aktív tag
Egyreszt, ha nincs mas valasztasod akkor muszaj lesz beruhaznod ra igy vagy ugy, masreszt az egeszsegert nem szabad sajnalni kiadni olykor. Harmadreszt, ha folyamatosan nezegeted lehet kifogsz egyet hasznaltan, vagy ebayrol, esetleg megunod es megveszed, vagy lesz valami akcio. Negyedreszt, az Orbit Scroll ring-et megkapod ennel joval kevesebbert, azt is probald ki ha van ra lehetoseged, es abbol is van neha hasznalt meg olcsobban, en pl az uj ar feleert szereztem vadi uj alapotban
-
macilacus
senior tag
Szia, nekem a 7 által említett Kensington Pro Fit Ergo Trackball van és a 372-es hozzászólában írtam rólla, valamint megtalálhatod benne a Prohardveres cikk linkjét is.
Eddig azért nem írtam neked mert én nem nagyon játszok lövöldözős játékokat, de egyéb használatra szerintem kiválló. -
7
addikt
Ha tényleg ilyen gond van, akkor tévútra tereltelek, és mégiscsak érdemes az eredeti elképzelésed szerinti hüvelykujjas trackballoknál maradnod. Ebben az esetben egy Logitech MX Ergo, vagy egy egy Kensington Pro Fit Ergo Trackball lehet a jó választás neked.
-
7
addikt
Ez nagyban fugg attol is, hogy milyen mozgastol fajdul meg a kezed; ebben a kategoriaban Kensington Expert Wireless (csuklotamasszal vedd) egy egesz biztonsagos valasztasnak minosul, illetve a Kensington Orbit Fusiont is tobb helyen lattam pozitivan emlegetni. Ezzel egyutt erdemes lehet alaposabban szetnezni mind a Kensington, mind az Elecom kinalataban (a Logitechet csak azert nem emlitem, mert nincs kozepgolyosuk, de veluk is jo tapasztalatom van).
-
7
addikt
En hasznaltam trackballt fps-ekhez, nemi gyakorlattal egesz jol lehet vele boldogulni. Nekem a huvelykujjas trackballok nem jottek be fps-re, egy ido utan elkezdett fajni az ujjam tove a sok hasznalattol; sokkal jobban tudtam celozni es jatszani a kozepgolyosokkal.
Egy dolgot kellett megszokni: a tuzelest a balklikkrol atraktam billentyuzetre, mert a golyo mozgatasa es a kattintgatas neha kicsit "osszeakadt" (az en esetemben a tuzeles lett a space, az ugras a shift, a guggolas a ctrl).
Amire erdemes szamitani, hogy a flick shotok felejtosek lesznek (a golyo tehetetlensege miatt), viszont a celzas/loves (ha a billentyuzeten van a tuzeles gombod) pontosabb is lehet akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest