Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
@Jocó@
üzenetére
minidlna_rescan.sh:
sajnos az 1.0.25-ös minidlna állandóan teleszemetelte azadatbázist, és nálam 2 havonta már elég gyötrelmes volt a keresés a tv-n megjelenő sok "null" mappa miatt
ezért használom ezt a fajta teljes rescan dolgot, így törli az adatbázist, és teljesen új készül
nagy kérdés, hogy az új 1.1.3-as verzióban javították-e ezt a hibát, mert ha igen, akkor nincsen szükség rá....de ezt ugye még nem tudtam, ezért raktam bele inkább
amiket leírtál, azok nálam mind megvannak/frissek, így nem kell feltétlen saját build....persze nem lebeszélni akarlak róla....
extroot:
én is sokmindent kihagytam, hogy több szabad hely legyen, de amiket beleraktam, azokat alapnak érzek egy ilyen "média" buildben
ráadásul a kibővített vargalex formázóval tényleg elég sokféle formázás/mountolás megoldható egy helyen és egyszerűen, és azután lehet telepítgetni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Energiaital topic
- Nintendo Switch 2
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vargalex