-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
nem ismerem ezt a felületet és az eszközt+szoftvert, de talán meg lehet adni ezen a felületen a hálózatban elérhető tplink SMB-t is mint forrást (//192.168.1.1/"SMB-megosztásinév")
én úgy álltam volna neki, ahogy írtam, de nem tudom hogy az OMV ezt tudja-e:
1: felcsatolom a szinkronizáló eszközre a tplink SMB megosztást
2: a felcsatolt SMB-t már a saját rendszerében eléri, így onnan szinkronizálhat is -
vargalex
félisten
Szia!
Mivel a transmission csak 1 db alternatív sebességet tud, így leginkább cron-ból ütemezve oldható meg több limit a transmission-remote segítségével. RPC-n lehet mindenféle azonnal végrehajtandó parancsot adni a futó transmission-daemonnak.
Pl. le/feltöltés beállítása:
transmission-remote localhost:9091 --auth usernev:jelszo --downlimit 1024 --uplimit 100
Ezzel a letöltést 1024 KB/s-re, a feltöltést 100 KB/s-re korlátozod.
A folytatásról már többször kérdeztetek. Többen privátban is. Lesz folytatás, remélem legkésőbb karácsonyi ajándéknak (vagy bosszúságnak).
-
krealon
veterán
"A 1043-ason próbáltam olyat, hogy egy passzív USB hub-ra rakni egy hdd-t és egy pendrive-t, de a hdd már felpörögni sem tudott....."
Engedd meg, hogy felvilagositsalak!
A szabvanyos USB port altal szolgaltatott taparam 500mA. Hozzateve, hogy a tapfeszultseg 5V, adodik, hogy 2.5W teljesitmeny nyerheto ki egy USB csatlakozobol a szamitogepen (routeren, notebookon).
Egy mobil winchester a teljesitmenyszukseglete 2 - 2.5W, igy kozvetlenul a szamitogepbe dugva altalaban mukodik.Egy kulso tapegyseg nelkuli USB HUB az energiaszuksegletet az szamitogepbol szerzi, ugyanakkor a benne levo elekronika is fogyaszt valamennyit, igy a (tipikusan 4) kimeneti USB csatlakozonak lenyegesen kevesebb aram marad, mint amennyi bekerul a HUB-ba. Ezek utan nem csoda, ha szerencsetlen HDD az elegtelen talalas miatt nem tud elindulni. Ez nem a rendszer hibaja, hanem a felhasznaloje, aki passziv HUB-bal akar mobil winchestert hajtani.
-
tjsz
senior tag
Közben rájöttem, hogy az /etc/init.d könyvtárban a "./samba start" után elérhető lett Windows-ban az összes hdd-n található file. "./uhttpd_vargalex start" ill. "./uhhtpd start" után pedig elindult a Luci. FTP működik egy "./vsftpd start" után. De miért nem indulnak el ezek automatikusan? És a System led miért kacsingat továbbra is?
-
vargalex
félisten
Hi!
1. A vsftp-ben alapból tiltva van az sftp. Saját build-el beüzemelhető, vagy openssh-sftp-server csomag használata szükséges helyett.
2. Nem próbáltam, de elvileg villognia kellene (ugye itt hátul van 2 led)
3. Mi a /etc/config/system tartalma, illetve a logrotate config-od?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest