- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tamarel #7693 üzenetére
nem találkoztam még olyan telefonnal, aminél ez problémát okozott volna, ha előre beállításra került a profil, amiben megadásra került az ssid is.
a semminél azért jobb, ha nincs szórva az ssid, de nyilván nem is azért történik, hogy a profik ellen csak ezzel védekezzen az ember. -
slylecz
csendes tag
válasz
Tamarel #7680 üzenetére
A típus: Bingó
Az automatikus beállítást is próbáltam, de azzal is csak csatlakozni tud. Egyébként a laptop egy Acer 5710Z. Relative régi. Ha más lehetőség nincs, szerintetek mennyire biztonságos, ha nem állítok be titkosítást, helyette MAC cím szűréssel szűröm a "vendégeket"?
És persze köszönöm mindenkinek a válaszát és a segítségét!
-
válasz
Tamarel #7663 üzenetére
Szia!
"Miért a vargalex 1.1.7 az utolsó (2013 január)"
A válasz egyszerű, mert azóta nem készült újabb!"van-e más normális build kiindulásnak?"
Igen van, poli27 is készített saját buildet, aminek az alapja szintén a vagalex build volt, de ebben egy évvel újabb csomagok vannak, viszont az ntfs támogatás és az ushare kikerült belőle helyhiány miatt! -
juhiimi
aktív tag
válasz
Tamarel #2731 üzenetére
Ma mar nem kezdem ujra mert kicsit elegem lett,2x kellett resetalnom a routert mert semmi nem jott be rajta...Holnap viszont ujjult erovel nekilatok,szoval akkor azt mondod ha csak lan kabelel van osszedugva a pc-vel akkor is el tudom erni a webes felueltet a routernek?
-
-
Kicsirics77
veterán
válasz
Tamarel #1643 üzenetére
windowsra állítható swap???
én még erről nem hallottam
de teszem inkább offba és jegeljük ezt mert ahány ház annyi szokás...
még ennyit ide tennék aztán részemről OFF
Ezt nehéz megmondani. Ha a rendszered (és a programjaid) több memóriát használnak, mint amennyi a fizikai memóriád (RAM), akkor swap területre van szükséged. Általában elmondható, hogy annyi virtuális memóriát kell használnod, amennyi a fizikai memóriád (RAM) mérete. A Linux korábbi verzióiban (2.4-es verziókig - egészen a 2.4.9-ig) a fizikai RAM kétszerese volt az általános nézet (2* rendszer RAM mérete).
Természetesen dönthetsz úgy is, hogy nem használsz virtuális memóriát a rendszereden, mert teljesítmény csökkentő hatású, mert nincs elegendően (gyors) adattároló eszközöd amelyre lapozhatnál, vagy csak elegendően nagy fizikai memóriád van, amely soha nem lesz kihasználva teljesen, így a rendszered soha nem fog swappelni.
A swap terület kihasználtságát a 'free' parancs kiadásával, vagy a /proc/swaps vagy /proc/meminfo olvasásával tudod ellenőrizni.
A legtöbb Linux disztribúció telepítőprogramja - érthető módon - allokál swap területet a kis és közepes rendszereken. -
ubid
senior tag
válasz
Tamarel #1382 üzenetére
Szerintem igen. Bár nem igazán értek a hálózatokhoz.
A következő beállításokat végeztem el.NAS fix ip címét beállítottam, majd a NAS admin felületén bekonfiguráltam a dyndns címet.
Át a routerbe, ott port triggering nas admin felületére ( 250-es port )
- DHCP address reservation - nas Mac címe összekötve a NAS fix ip címévelMajd a routerbe is bekonfiguráltam a dyndns-t.
-
ajani
aktív tag
válasz
Tamarel #1037 üzenetére
Nálam ugyanez a gond. 4-6 napnál sosem megy tovább a wifi. Ha nem találok rá megoldást, szerintem visszaviszem én is. Lehet, hogy nem lesz jobb, de legalább megpróbáltam. Ha mindenki másnak atomstabil a router, akkor nálunk lesz vmi gond...
Játék: Kinek mennyi az uptime-ja éppen?
-
-
-
Claude Leon
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- LEGO klub
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged