Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Centaurus
üzenetére
A dlna adatbázisról jutott eszembe, hogy eddig nekem nem sikerült openwrt-vel elérni azt, hogy a fő routeren működő DLNA látható legyen a továbbszórással lefedett területen.
WDS és repeater üzemmódban is valamiért megfogja valami a dlna-t, vagyis azok az eszközök, amik a 740-re fognak csatlakozni, azok nem fogják látni a 3600-on futó minidlna-t.
Erre csak a 710-es (vagy másik usb-s) router lehet a megoldás, mert ezzel felcsatolható hálózati meghajtónak a 3600-on futó SAMBA, és saját miniDLNA-val továbbosztható a tartalom egy pendrive-on található adatbázissal.
Remélem érthető amit írni akartam
.Ha valakinek van más tapasztalata WDS/repeater + DLNA-val, akkor azt ossza meg légyszi!!! (Gyárifw-vel pl még nem próbáltam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.