- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Socket AM4
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
válasz
hudyfiu #8773 üzenetére
Ki a bánatnak van arra ideje? Pont elégszer szívtam már meg a Linux-szal. Én mindig optimistán állok hozzá, elolvasgatom a leírásokat, aztán valami gubanc mindig beüt, amire baromira nem találok megoldást. Hp desktop géppel is mennyit szívtam, mert telepítés közben még ismerte az integrált vga-t, utána meg nem, vagy hálókártya drivert kellett vadászni... Most is az openwrt-re mikor ntfs vagy fat32 támogatást akartam tenni például, követtem a lépéseket, hibaüzenetek lettek csak belőle. Szerencse, hogy valamelyik fórumtárs írta, hogy update akármi is kell csomagtelepítésnél. Honnan kéne ezt egy kezdőnek tudni, ha a leírásban nincs benne? Vagy másik fejezetben... Nekem az kell, hogy stabilan, egyszerűen működjön.
A lényeg, hogy amire kellett, úgy néz ki sikerült beállítani, és teszi a dolgát. Jó kis router ez, csak aki nem ismeri a linux alapvető parancsait, és nem a Vargalex féle frankó firmwaret teszi fel, érhetik meglepetések. De ez már elég offtopic lett... Lehet írok erről is egy cikket, vagy ide egy első összefoglaló hozzászólást, nekem is jól jött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Okos Otthon / Smart Home
- Socket AM4
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest