Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Egérpad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok. Adott egy WDr3600-as v 1.4-es Router a legújabb ( 2013.09-havi) firmwarrel.
Furcsaság az, hogy elég gyenge a jel a wifi-n megnéztem több eszközzel is és az alábbiakat tapasztaltam:
A router a nagyszobában van, a gép tetején, semmi nem tettem elé/mellé,köré hogy a jelet ne zavarja, illetve a szobákat egy olyan ~10cm-es tégla válassza el egymástól
-Huawey y300 : Szobán belül 3-4 méterre a routertől 60dBm-es a jel, ha kimegyek a másik szobába ami tőle 2 méterre van és 1 fal választ el olyan 80-90dbm-re változik.
Laptop-al hasonló a szitú, amin max N300-as maximális wifi kapacitás.Ipad Air (5ghz): Szobán belül használom csak, és néha néha be-beakad a Stream amit szoktam használni( gépen lévő filmeket stream-em Servio-n keresztül vagy az épp aktuális an bebükött csatornát)
Tudom 5ghz-nél más a szituáció ott kisebb a hatótáv azzal nincs is gond, de kérdésem az lenne esetleg próbálkozzak egy vargaalex féle 1.17-es és mint olvastam valami wifi patch-el?
Most ugye rendes gyári van rajta.Segítséget előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Sweet.tv - internetes TV
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Redmi Note 13 4G
- eBay
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest