Hirdetés
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
Rocko66 #5795 üzenetére
"Ha valami probléma lenne¸a fent leírt OPENWRT firm-el akkor a gyárit vissza lehet rakni,vagy ennek mi a folyamata?"
Bootloader mentes gyari firmware-t egyszeru frissitessel lehet visszatenni a webes feluleten.
-
Rocko66
aktív tag
Olvastam egy másik oldalon az alábbi értékelést a WDR3600-as routerról:
silpelit
2014. 01. 06. 10:12
Maga a router kicsit nagyobb jószág mint a megszokott. A hivatalos firmware-ről nem tudok sokat mondani, mivel azonnal egy OpenWrt-t flasheltem rá. Itt fel is szeretném hívni azok figyelmét, akik szintén ilyen célból vennék a router-t, hogy bizonyos TP-LINK routereken (köztük ezen is), a WIFI-vel már régóta létező és még kijavítatlan hibák vannak, ami miatt meg-meg szakad a kapcsolat, és esetenként újra sem konnektálnak az eszközök:https://dev.openwrt.org/ticket/9654
https://forum.openwrt.org/viewtopic.php?id=43188Ez természetesen az OpenWrt hibája, nem a routeré (ezt én annyival orvosoltam, hogy a régi routerem hozzá dugtam mint access point, és azon megy a wifi).
Ezt figyelmen kívül hagyva a router nagyon gyors, a gigabites portoknak hála száguld a gépek között a másolás, DDNS, FTP szerver beüzemelése is gond nélkül ment. Elég gyakran használok remote desktop-os kapcsolódást is az otthoni gépre, és az is röccenésmentesen, képszakadozás nélkül működik, amit a régi routeremet használva nem mondhattam volna el. A fennt említett openwrt-s gondot leszámítva semmilyen más negatívumot nem tudnék ellene felhozni.
Nektek mi a tapasztalatok ezzel a wifi-s szétkapcsolással openwrt alatt?
-
Rocko66
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5794 üzenetére
Rendben,köszi!
Ha valami probléma lenne¸a fent leírt OPENWRT firm-el akkor a gyárit vissza lehet rakni,vagy ennek mi a folyamata?
-
-
Rocko66
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #5791 üzenetére
Hogy,ha valami probléma lenne a vargalex féle firm-el....
-
Rocko66
aktív tag
Sziasztok!
A WDR 3600-as router gyári firmware-ből,hogy tudok backupot csinálni?
Ez kerülne rá:
openwrt-tl-wdr3600-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin -
Mc Elek
csendes tag
Sziasztok,
Remeg az ujjam a megrendelem gombon, de ez a zöld ledes wifi gond nagyon aggaszt.
Nem találtam belső képeket, de halvány elektrotechnikai emlékeim szerint rossz adás/vétel minőséget okozhat az antenna fizikai kivitelezése is, és itt az alaplaptól a hátlapig tartó vezeték elhelyezkedésére, esetleg árnyékolási minőségére gondolok, de akár még a hossza is számíthat. Aki látta mindkét (kék-zöld) verziót, meg tudja mondani, ugyanarra megy-e a 2.4Ghz-es vezeték?
Esetleg ki lehetne próbálni nyitott dobozzal, másik, az alaplapra nem rászorított vezetékkel (pl laptop "antennával"), illetve ha nem is másikkal de a vezetéket más irányból hátravezetve, hátha valami zaj az alaplapról kerül a vezetékbe. Bocs, ha ezen már túl vagytok, vagy érdektelen. -
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Van egy Tp-link WDR3500 v1 00000000 routerem és a sebessége nem az igazi....
Ha egy mobil winchestert csatlakoztatok hozzá ( vagy pendrivét teljesen mindegy) akkor a hálózati sebesség 2.5 MB/s (20Mbit/sec videó másolásánál) ha a hálózatba kötött (otthoni csoport) számítógépek (egyik gépről a másik gépre másolásnál) között mérem akkor 5.5 MB/s (44Mbit/sec ua. a videónak a másolása)
A hálózatban lévő Tv (hálózati kábellel összekötve nem wifi ) látja a Tp-linket a mappát is ahol a videónak kellene lennie (ott is van) de a videófájlt már nem.Lehet ezt gyorsítani valahogy? Abszolút kezdő vagyok hálózatépítésben beállításban.
Előre is köszönöm!
Ui: Bocsánat, hogy ide írok de a saját fóruma nem nagyon pörög és mintha azt olvastam volna hogy a hardver része ua.
-
woodworm
veterán
"főleg annak tudatában, hogy a 130129-es verzióval semmi gondom nem volt."
Ha jobban működik, akkor van olyan indokod, ami feltétlenül megköveteli a frissebb fw-t? Ami fontos lehet az a sebezhetőség javítása, de az csak akkor érint, ha nyitva az admin hozzáférés a wan felé. -
tjb007
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #5781 üzenetére
Tehát ne kapcsoljam ki még akkor sem, ha napokig nincs használva, mert ha újra használni szeretném nem fog úgy működni, ahogyan kellene neki.
Elég érdekes egy problémaforrás, főleg annak tudatában, hogy a 130129-es verzióval semmi gondom nem volt.
Mindegy, most nyomtam egy factory resetet és kézzel állítottam be újra mindent, nem backupból mint korábban. Hátha ennyi volt csak a gondja. -
-
tjb007
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #5758 üzenetére
Reggel modem és rourter bekapcs, PC indít, és ugyanúgy nincs kapcsolat.
Lehet, hogy lemondok inkább az új funkciókról és visszarakom azt a firmware-t, ami eredetileg is rajta volt, mert ez így is nagyon idegesítő. -
csixy
addikt
Ha a MIMO és az én sejtésem igaz egyszerre , akkor a 2,4 GHznek és az 5GHznek kell össze interferálni (nyilván javítani nem tud, csak rontani az interferencia ebben az esetben [Kati belekiabál a malac röfögésébe ]), de akkor meg nem igaz a feltételezésem.
-
csixy
addikt
Megismételtem a tesztet úgy, hogy a 45 fokos antenna függőleges síkját a "főantenna " függőleges síkjával párhuzamosba fordítottam.
Router név OpenWrt
Router modell TP-Link TL-WDR3600 v1.1
Tűzfal verzió OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342 / LuCI Trunk (trunk+svn9655)
Kernel verzió 3.7.4HU 11.csat 20mHz 11g+n 27dBm
és
US (másképp nincs) 149.csat. 20mHz 11a+n 19dBmMérési helyek:
A: asztallap az antennától -- 20 cm-re
B: jó hely a szobában kb -- 3 méter
C: Ajtórésben (szilikát fal) kb -- 4 méter
D: Előszobában a tartóoszlopnál -- 7 méter
E: Étkezőben az asztalnál (már két szilikát fal) -- 11 méter.......................2,4gHz............................ 5gHz
A: .....................36............. dBm.............. 36
B:..................... 49...................................52
C: .....................52.................................. 52
D: .....................59.................................. 72
E: .....................77...................................85
megy a NET az asztalnál mindkét frekvencián.
Csak egy a baj . Interferenciát sejdítek. Ha ez igaz lenne hol van akkor a MIMO?
-
csixy
addikt
válasz
wwenigma #5770 üzenetére
Megpróbáltam úgy , ahogy a linked alapján kikövetkeztettem a tesztet.
Visszaraktam a dualbandos 5dBi antennákat.
A sarokfaltól távolabbi antennát vízszintesbe fordítottam úgy , hogy a rá merőleges sík (ide-oda 10-15 cm nem számít , csak a szög , hiszen maga az antennenna kb 3cm) "vágja" a megcélzott területet (ebédlőasztal). Ennek a függőleges síkjára merőleges függőleges síkba fordítottam a másik antennát és 45 fokba lefordítottam, hogy az előző antennának "besegítsen" az ebédlőasztalnál az általa besugárzott "autógumi" alakú "territóriumba" (de hol vannak itt az interferenciák?.... no ez a kérdés felesleges, hiszen MIMO-ról van szó.. vagy ez vagy az).Router név OpenWrt
Router modell TP-Link TL-WDR3600 v1.1
Tűzfal verzió OpenWrt vargalex v1.1.7 r35342 / LuCI Trunk (trunk+svn9655)
Kernel verzió 3.7.4HU 11.csat 20mHz 11g+n 27dBm
és
US (másképp nincs) 149.csat. 20mHz 11a+n 19dBmMérési helyek:
A: asztallap az antennától -- 20 cm-re
B: jó hely a szobában kb -- 3 méter
C: Ajtórésben (szilikát fal) kb -- 4 méter
D: Előszobában a tartóoszlopnál -- 7 méter
E: Étkezőben az asztalnál (már két szilikát fal) -- 11 méter.......................2,4gHz............................ 5gHz
A: .....................31............. dBm.............. 34
B:..................... 57...................................51
C: .....................53.................................. 56
D: .....................64.................................. 74
E: .....................76.................................. nem mérhető
Jól ment a NET az asztalnál a 2,4 GHz-en
-
csixy
addikt
Egyezzünk már meg abban , hogy a zöld ledes dobál és a kék ledes nem dobál.
Egyaránt alapvető probléma az , hogy a TP-Link valami nemzetközi előírást félreértelmezve sz@rrá teszi a saját wifijétPONT.
Meg kéne tanulni kínában angolul szöveget olvasni és értelmezni. Ennyi ! (U)pont(/U)
További konstrukciós probléma lehet a dualbandos antenna , mint olyan ... ez egy zsákutca.
Bármerre járok, fogok távoli AP-ket. Ezek egyike sem TP-Linkl !Tehát nyugodtan lehet tanyán otthon használni a TP-Linket kódolatlanul.
-
csixy
addikt
Na most megnéztem a munkahelyi wifit.
TP-Link 1043ND ver 1.8, 3dBi antennákkal
Vargalex 1.1.7, adóteljesítmény 23dBm
2. csat 40 MHz második cs. felette, a kényszerítés kockában nincs pipa.
Ez is 25dBm-ről indul és 30 méterre még 70dbm mérhető a harmadik szobában.Közben egy valós fal és még két és fél fal ajtókkal ,az ajtók kb. a vételnek kedvező helyzetben vannak nagyjából egyvonalban). A NET jól működik. -
Celtis
veterán
válasz
vargalex #5759 üzenetére
Azt magyarázza, hogy openwrt-vel 40MHz-en a zöld ledes furán működik. Hiába van fizikai jelszint, a kliens elveszíti az AP-t nagyon könnyen. Korábban részletesen le is írtam itt.
Tehát nem azért rossz a hatótávolság, mert kicsi a jelszint (vagy kisebb, mint a gyárival), hanem valami egyéb probléma miatt a kliens nem látja az AP-t viszonylag magas vételi jelszint mellett sem.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #5758 üzenetére
Igen, be van kapcsolva.
Átírtam 1472-re, majd meglátjuk lesz-e eredménye. -
Kicsirics77
veterán
1472
vagy 1300
gondolom az automatic reconnect be van kapcsolva -
tjb007
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #5756 üzenetére
Igen, ADSL.
Mennyire lejjebb ? Az alapértelmezett 1480 volt, ezt átírtam 1492-re, mivel az előzőnél is ennyi volt. -
tjb007
nagyúr
Pénteken jött meg a router, konfiguráltam, működött is ahogyan kellett.
Vasárnap frissítettem a legfrissebb gyári firmware-re, azóta viszont nincs automatikus WAN kapcsolódás.
Látszólag azt mutatja, hogy van kapcsolat, a valóságban viszont nincs, ilyenkor egy Disconnect-Connect kört lefutnom, ami után már rendben van.
Más is találkozott már ilyennel ? -
Celtis
veterán
válasz
vargalex #5712 üzenetére
Mi volt a wifi beállítása? Ha a 40MHz be volt kapcsolva, akkor az sokat megmagyaráz.
Hiába van a gyárival megegyező jelszint, a kliens igen hamar elveszti az AP-t, gyakorlatilag pár méter után. 20MHz-en lényegesen jobb a helyzet, de még az is rossz, igaz nem annyira a hatótávolság tekintetében.
-
Tegla80
addikt
válasz
Intruder2k5 #5751 üzenetére
,
ver:1.2 -m van akkor . -
Zirowe
nagyúr
válasz
MrSealRD #5750 üzenetére
Lejjebb vettem, végre módosult, majd vissza 20-ra és ott maradt.
A problémám inkább az volt, hogy ssh-n azt mutatta, hogy az 5ghz is aktív, bekapcsolni meg egyáltalán nem engedte lucin keresztül (engedélyezés/letiltás között váltogatott a felirat, de nem kapcsolt be, érzékelni nem lehetett, de ssh-n aktívnak mutatta).
Router reboot, 2.4 maradt 20-on, 5ghz pedig végre inaktív ssh-n keresztül is. -
-
Zirowe
nagyúr
Na most ez egy kicsit fura, mert az 5ghz értékét nem kéne mutatnia, mert ki van kapcsolva, illetve a 2.4-ét a múltkori után visszaraktam 20-ra, erre 27-et mutat minden, kivéve a luci beállításnál.
suste: jó, hát az nem kérdés, nálam is hibátlan, csak gondolom hatótáv szempontjából lehet érdekes, illetve a zöld ledes alacsony gyári alapértéke miatt.
-
Tegla80
addikt
sziasztok
csak úgy megkérdezném,mert szó volt mostanában a verziókról.
Nekem ez lenne. Ez most akkor a legöregebb verza lenne?
thx -
Zirowe
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #5739 üzenetére
Ha a hardver lekorlátozza, akkor miért jelez vissza több felületről is a szoftver, hogy annyival megy?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #5729 üzenetére
Ok.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #5729 üzenetére
Ti a beállítás után hol nézitek LuCI-ban, hogy szerinte mennyivel megy?
-
-
Tutu7030
veterán
Üdv!
Van mód arra, hogy több IP-t is DMZ-be tegyek a routeren? (gyári firm) -
MrSealRD
veterán
válasz
vargalex #5716 üzenetére
Például nekem a gyárihoz képest egyértelmű a javulás nagyon is...viszont öcsémnél még mindig szívás van...
A linkelt teszthez egy kis adalék. Érdekes ez a TXPower módosítási probléma. Amikor feltettem az 1.1.7-et akkor 27dbm-re állítottam a LUCI-n mindkét sávot és el is hittem neki, hogy ezt be is állította. Mert ezt mutatta a felület azóta is(US régióval). Aztán pont a napokban volt itt szó róla és puttyal belépve már csak 15 illetve 20dbm-et mutatott. Átváltottam a régiót és bumm. Egyből 27-re változott mindkettő...US-en nem menne?
Ezt megcsináltam az öcsém routerén is. De 2,4Ghz-en továbbra is 70-90dbm-et mutat amikor rácsatlakozik a routerre és egy szobában van közvetlen rálátással alig 1-2m-re a routertől...
Én elhiszem, hogy csatorna ide-oda, meg más környezet, de nála még tisztább is a környék mint nálam ennek ellenére tegnap 2 telefon + 1 laptop csatlakozott nála és mindegyiket dobálta szakadozott...szóval a kliens meg az szoftver hiba szerintem egyre kevesebb eséllyel játszik a pakliban.
-
suste
veterán
válasz
vargalex #5716 üzenetére
Szerintem ez az egész problémás wifi dolog nem fogható csak a szoftverre vagy csak a hardverre.
Én mivel az autós szakmából (is) jövök, ezért ahhoz tudnám hasonlítani az egész wifi fejlődést, mint ahogy a motorokból nyernek ki egyre nagyobb teljesítményt. Lehet nem így van, de én a "G"-s időszakban még sokkal kevesebb wifi hibáról hallottam, stabilabbak voltak.
A motorok is sokkal megbízhatóbbak voltak, amíg adott köbcentiből pl csak 50LE -t hoztak ki. Aztán jöttek a fejlesztések, lett 60,70,80stb LE, sőt az is kiderült, hogy a gyári "kihegyezés" is bennehagy még jónéhány LE-t, így elég egy kis chiptuning. Persze nem mindegyik motor hozza ugyan azt a szintet, és nem is bírja ugyan addig elviselni.
Na most a wifit is őrült módon elkezdték hegyezni, és persze rá is írják a dobozra az alkalmazott szabványnak megfelelő legmagasabb értékeket, de sajnos az eszközök nagyon nem egyformák, főleg az olcsóbb kategóriában nem (ugye minden alkatrész esetében létezik a válogatás, szelektálás, de az is bekerül egy eszközbe,ami éppen csak átment a rostán.....).
Így mostanra már minden eszköz egy ténylegesen egyedi darab, így viszont hogyan lehetne jó mindegyikhez ua szoftver?
Szóval én azt sejtem, hogy ha Alex rájön egy bizonyos "hibára", akkor az nem lesz mindenkinek teljes megoldás, még a tesztelt típuson belül sem, de főleg nem általánosan.
De ezzel nem azt mondom, hogy felesleges a tesztelés, mert ha csak a problémás eszközök felénél lesz valamilyen javulás, már akkor megérte.
Viszont én nagyon nagy lutrinak érzem a mai világban a bevált wifis router cseréjét. Legalábbis ebben az árszegmensben. De a kétszer ennyibe kerülök között is vannak rossz példányok.
Én a 1043-mal bődületesen megszívtam, aztán a 3600 meg teljesen hibátlan (ua környezet,ua a felállítási hely, ugyan azok azeszközök, kábelek!).
Na most, ha sorminta van, akkor a következővel szívok
Bocs a blogért! -
csixy
addikt
Mi van a gyári tp-link oldalakkal? Nem tudom elérni.
-
egyérszt mint korábban is írtam, nagyon sok lakásba telepítettem ilyen router is, tehát nem csak egy adott környezet alapján írtam bármit is, másrészt többen is leírták már a fórumban, hogy bizonyos moddolt firmware alatt problémás volt a wifi, a gyári - vagy másmilyen moddolt felhúzásával viszont orvosolva lett a hiba, szóval valami csak lehet benne, legalábbis bizonyos tényezők mellett.
vargalex; így igaz, lásd fent is, ezért is van/lehet benne valami, hogy a firmware milyensége/verziója is befolyásolja a dolgot.
-
Jó, jó, jó, de itt mint tudjuk, azonos ellenoldalakkal tesztelt, a lényeg pont az volt, hogy több helyszínen végzett több mérést, azonos routerrel, azonos klienssel, azonos beállításokkal, azonosnak nevezhető körülmények közt, csak más firmware-ekkel!
cimp, nem cső, gömb lenne az ideális!
-
cimp
senior tag
Én nem fogok ezen tovább rugózni, mert úgy látszik szerinted akinek ilyen routere van az vegyen hozzá egy olyan lakást mint a tied akkor minden jó lesz!
Szerintem józan paraszti ésszel belátható, hogy a mérés azt igazolta, hogy a jelerősséget nem befolyásolja, hogy moddolt vagy gyári fw -van rajta. Ezek után aki gyengének találja azt, hogy a routertől 3m-re közvetlen rálátás mellett 60 dBm a jel annak bele kell törődni, hogy gyárival se lesz sokkal jobb. (mert az enyém gyakorlatilag ennyit tud!) Ezek után lakhatsz akármilyen lakásban mert ha a három méteres közvetlen rálátásnál nem hiszem jobb eredményt fog produkálni. Hacsak nem egy bazinagy fémcsőbe költözök ami már tulajdonképpen egy irányított antenna! -
válasz
Intruder2k5 #5711 üzenetére
elvileg nem, de néhányan messzebb menő következtetéseket is levontak belőle, és az már nem okés.
amennyiben adott a különbözet az eltérő firmware verziók között, még akkor is van hibalehetőség, nevezetesen akár eltérő ellenoldalkkal is más és más eredmény születhet egy meghatározott firmware alatt, de erre van/volt is számtalan példa, amikor leírták, hogy egy moddolt firmware alatt gyenge volt vagy ledolbálta az ellenoldalakat a wifi, a gyári firmware felhúzásával pedig megszűnt a hiba.
megkockáztatom, más környezetben és eltérő típusú ellenoldalakkal nem biztos, hogy ilyen szélsőséges lenne a különbség, más helyzetben meg esetleg még jobban, pont a sok befolyásoló tényező miatt. -
vargalex
félisten
Szia!
Ha a linkelt hozzászólás előzményeit megnézed, akkor kiderül, hogy miről beszélek.
-
"így viszont tudod, hogy nálad - adott környezeti tényezők mellett - mi a helyzet, de abból mások nem sok következtetést tudnak levonni, legalábbis a wifi szórás "erősségének" tekintetében."
A cél nem is az volt, ha jól értettem, hanem a különböző szoftverek, firmware-ek, wifi működésre (térerőre) gyakorolt hatásának kimutatása! Ha van ilyen hatás egyáltalán...
szerk.:
Dehogyisnem! Miért ne lenne más számára hasznos? Én nem kívánok konzekvenciát vonni ebből, de a többi felhasználónak is nyilván hasznos infó lenne, ha bebizonyosodna, hogy a gyári, vagy vargalex, poli27, suste, vagy akármilyen fw-kkel gyengébb a wifi! -
így viszont tudod, hogy nálad - adott környezeti tényezők mellett - mi a helyzet, de abból mások nem sok következtetést tudnak levonni, legalábbis a wifi szórás "erősségének" tekintetében.
cimp; nem a mérés milyenségén van a hangsúly, hanem lásd a fenti mondandómat, csak és kizárólag adott környezetre vonatkozóan lehet bármit is alapul venni, más környezetekben más és más eredmények születnének, akár szélsőséges eltérésekkel, nem kizárva azt, hogy még a különböző firmware verziók közötti különbség is jobban megmutatkozna.
a wifi annyi tényező függvénye, hogy csak hozzávetőleges képet lehet kapni az ilyen mérésekkel, és legfeljebb arra jó - a környezeti tényezők behatárolása mellett -, hogy bizonyos eszközök összehasonlításra kerüljenek azonos környezetben, de ugye ott is adott a dolog, hogy két - két eszköz más és más eredményt mutatna eltérő környezetben, hiába lenne minden beállítás azonos.Intruder2k5; ezért is írtam, hogy neki hasznos, hiszen saját környezetben több szempontból is támpont lehet, csak más számára nem annyira mérvadó.
a smallbuilder tesztek is úgy készülnek, hogy lehetőség szerint azonos környezetben vetik össze a különböző eszközöket, és úgy - abban a környezetben - megmutatkozik a különbség. -
csixy nyilván nem a Te, vagy akár más mérési eredményeivel akarta összevetni a sajátját, hanem ugyanazon helyszíneken, más-más szoftverekkel végzett mérésekkel, ami releváns is lehet, mert bár tudjuk, hogy 100%-osan azonos helyzetek nem létezhetnek, de ugyebár a routert nem laboratóriumi körülmények közt használja senki, hanem sima otthoni környezetben, ergo ott kellene működnie úgy, hogy az a tulajdonosnak megfeleljen! A smallnetbuilderen, és más hasonló weboldalakon is lehet nem egyszer találkozni hasonló tesztekkel, ház alaprajz mellékelve, kis szoba, nagy szoba, hátsó kert, kutya füle...
-
cimp
senior tag
Nem a megnevezéseken kell lovagolni, hanem 3-4 különböző fw-vel, köztük gyárival is azonos pontokon gyakorlatilag azonos mérési eredmények születtek. Tehát egyformán katonásan fasza volt minden esetben.
És gyakorlatilag ebben az esetben az is mindegy, hogy hitelesített műszerrel mér vagy nem, mert ugyanazzal mért mindent és csak a mérések közti különbséget kell nézni.
-
csixy
addikt
Nekem azokra a nevezésekre rá ment egy fél délutánom , meg a fél éjszakám , no meg lett még két felesleges 8dbi antennám.
Dehát úgyis gyűjtöm az ilyeneket.
Plusz a fiam , többször offenzívát indított ellenem amíg időnként nem volt NET.
Ja meg telepíthetem újra a wifis nyomtatót, mert már azt sem tudja szegény , hogy hol van keze lába. -
egyrészt gond van, ha azt veszed ki, másrészt az aztán (nem) meghatározó infó, hogy szilikát fal, tartóoszlop...stb.
nem sok értelme van így méregetni.
neki - adott környezetben - mutat valamit, akár segítség is lehet a jobb beállítások elvégzéséhez, az ideális elhelyezéshez, és annyi...
akinek kevés az adott típus által szórt wifi, az másmilyen után néz - ha talál olyat -, de kár ezen rugózni, pláne úgy, hogy sokan csak egy saját darab után tudnak viszonyítani, egy adott környezetben, meghatározott ellenoldalakkal...stb. -
cimp
senior tag
-
Találtam egy U-boot modot, (többek közt) webes recovery felülettel!
-
vargalex
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest