Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vargalex
üzenetére
Például nekem a gyárihoz képest egyértelmű a javulás nagyon is...viszont öcsémnél még mindig szívás van...
A linkelt teszthez egy kis adalék. Érdekes ez a TXPower módosítási probléma. Amikor feltettem az 1.1.7-et akkor 27dbm-re állítottam a LUCI-n mindkét sávot és el is hittem neki, hogy ezt be is állította. Mert ezt mutatta a felület azóta is(US régióval). Aztán pont a napokban volt itt szó róla és puttyal belépve már csak 15 illetve 20dbm-et mutatott. Átváltottam a régiót és bumm. Egyből 27-re változott mindkettő...US-en nem menne?
Ezt megcsináltam az öcsém routerén is. De 2,4Ghz-en továbbra is 70-90dbm-et mutat amikor rácsatlakozik a routerre és egy szobában van közvetlen rálátással alig 1-2m-re a routertől...
Én elhiszem, hogy csatorna ide-oda, meg más környezet, de nála még tisztább is a környék mint nálam ennek ellenére tegnap 2 telefon + 1 laptop csatlakozott nála és mindegyiket dobálta szakadozott...szóval a kliens meg az szoftver hiba szerintem egyre kevesebb eséllyel játszik a pakliban.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest