- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Androidos tablet topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 
			  PROHARDVER! TP-Link WDR3600 - N600 router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

.mf veterán Sziasztok! 
 Sok éve van 3600-asom Vargalex fw-rel ( ), eddig sok éven át gond nélkül tette a dolgát. Azonban az utóbbi hónapban rendszeresen tapasztalok lassulást böngészés közben, magas packet loss, ingadozó ping. Először a szolgáltatóra gyanakodtam, ott valóban találtak is hibát, valamit átállítottak, ami után egy ideig jobb volt, de nem múlt el. Újra jelentettem a hibákat, de most nem náluk volt... A router újraindítása segített. De azóta sajnos napi rendszerességű a belassulás, a luci is lassan jön be, hogy belépve beadhassam neki a reboot parancsot. Fura, hogy "csak" átmenetileg belassul, nem leáll. Elvileg nem fut rajta semmi, nem torrentezek, nincs print szerverként vagy nasként használva. Haldoklik, vagy csak van valami konfig gond, esetleg frissítsek rajta fw-t? ), eddig sok éven át gond nélkül tette a dolgát. Azonban az utóbbi hónapban rendszeresen tapasztalok lassulást böngészés közben, magas packet loss, ingadozó ping. Először a szolgáltatóra gyanakodtam, ott valóban találtak is hibát, valamit átállítottak, ami után egy ideig jobb volt, de nem múlt el. Újra jelentettem a hibákat, de most nem náluk volt... A router újraindítása segített. De azóta sajnos napi rendszerességű a belassulás, a luci is lassan jön be, hogy belépve beadhassam neki a reboot parancsot. Fura, hogy "csak" átmenetileg belassul, nem leáll. Elvileg nem fut rajta semmi, nem torrentezek, nincs print szerverként vagy nasként használva. Haldoklik, vagy csak van valami konfig gond, esetleg frissítsek rajta fw-t?
 Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fitbit Versa 4 okos óra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

), eddig sok éven át gond nélkül tette a dolgát. Azonban az utóbbi hónapban rendszeresen tapasztalok lassulást böngészés közben, magas packet loss, ingadozó ping. Először a szolgáltatóra gyanakodtam, ott valóban találtak is hibát, valamit átállítottak, ami után egy ideig jobb volt, de nem múlt el. Újra jelentettem a hibákat, de most nem náluk volt... A router újraindítása segített. De azóta sajnos napi rendszerességű a belassulás, a luci is lassan jön be, hogy belépve beadhassam neki a reboot parancsot. Fura, hogy "csak" átmenetileg belassul, nem leáll. Elvileg nem fut rajta semmi, nem torrentezek, nincs print szerverként vagy nasként használva. Haldoklik, vagy csak van valami konfig gond, esetleg frissítsek rajta fw-t?
 ), eddig sok éven át gond nélkül tette a dolgát. Azonban az utóbbi hónapban rendszeresen tapasztalok lassulást böngészés közben, magas packet loss, ingadozó ping. Először a szolgáltatóra gyanakodtam, ott valóban találtak is hibát, valamit átállítottak, ami után egy ideig jobb volt, de nem múlt el. Újra jelentettem a hibákat, de most nem náluk volt... A router újraindítása segített. De azóta sajnos napi rendszerességű a belassulás, a luci is lassan jön be, hogy belépve beadhassam neki a reboot parancsot. Fura, hogy "csak" átmenetileg belassul, nem leáll. Elvileg nem fut rajta semmi, nem torrentezek, nincs print szerverként vagy nasként használva. Haldoklik, vagy csak van valami konfig gond, esetleg frissítsek rajta fw-t?