Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Most már PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 
			  PROHARDVER! TP-Link WDR3600 - N600 router 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

.mf veterán Sziasztok! 
 Sok éve van 3600-asom Vargalex fw-rel ( ), eddig sok éven át gond nélkül tette a dolgát. Azonban az utóbbi hónapban rendszeresen tapasztalok lassulást böngészés közben, magas packet loss, ingadozó ping. Először a szolgáltatóra gyanakodtam, ott valóban találtak is hibát, valamit átállítottak, ami után egy ideig jobb volt, de nem múlt el. Újra jelentettem a hibákat, de most nem náluk volt... A router újraindítása segített. De azóta sajnos napi rendszerességű a belassulás, a luci is lassan jön be, hogy belépve beadhassam neki a reboot parancsot. Fura, hogy "csak" átmenetileg belassul, nem leáll. Elvileg nem fut rajta semmi, nem torrentezek, nincs print szerverként vagy nasként használva. Haldoklik, vagy csak van valami konfig gond, esetleg frissítsek rajta fw-t? ), eddig sok éven át gond nélkül tette a dolgát. Azonban az utóbbi hónapban rendszeresen tapasztalok lassulást böngészés közben, magas packet loss, ingadozó ping. Először a szolgáltatóra gyanakodtam, ott valóban találtak is hibát, valamit átállítottak, ami után egy ideig jobb volt, de nem múlt el. Újra jelentettem a hibákat, de most nem náluk volt... A router újraindítása segített. De azóta sajnos napi rendszerességű a belassulás, a luci is lassan jön be, hogy belépve beadhassam neki a reboot parancsot. Fura, hogy "csak" átmenetileg belassul, nem leáll. Elvileg nem fut rajta semmi, nem torrentezek, nincs print szerverként vagy nasként használva. Haldoklik, vagy csak van valami konfig gond, esetleg frissítsek rajta fw-t?
 Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Filmvilág
- Milyen házat vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Battlefield 6
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), eddig sok éven át gond nélkül tette a dolgát. Azonban az utóbbi hónapban rendszeresen tapasztalok lassulást böngészés közben, magas packet loss, ingadozó ping. Először a szolgáltatóra gyanakodtam, ott valóban találtak is hibát, valamit átállítottak, ami után egy ideig jobb volt, de nem múlt el. Újra jelentettem a hibákat, de most nem náluk volt... A router újraindítása segített. De azóta sajnos napi rendszerességű a belassulás, a luci is lassan jön be, hogy belépve beadhassam neki a reboot parancsot. Fura, hogy "csak" átmenetileg belassul, nem leáll. Elvileg nem fut rajta semmi, nem torrentezek, nincs print szerverként vagy nasként használva. Haldoklik, vagy csak van valami konfig gond, esetleg frissítsek rajta fw-t?
 ), eddig sok éven át gond nélkül tette a dolgát. Azonban az utóbbi hónapban rendszeresen tapasztalok lassulást böngészés közben, magas packet loss, ingadozó ping. Először a szolgáltatóra gyanakodtam, ott valóban találtak is hibát, valamit átállítottak, ami után egy ideig jobb volt, de nem múlt el. Újra jelentettem a hibákat, de most nem náluk volt... A router újraindítása segített. De azóta sajnos napi rendszerességű a belassulás, a luci is lassan jön be, hogy belépve beadhassam neki a reboot parancsot. Fura, hogy "csak" átmenetileg belassul, nem leáll. Elvileg nem fut rajta semmi, nem torrentezek, nincs print szerverként vagy nasként használva. Haldoklik, vagy csak van valami konfig gond, esetleg frissítsek rajta fw-t?