- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Én is valami ilyesmi routert keresek. Pontosabban valami routert, ami a mostani 54Mbitesnél gyorsabb, és esetleg a nyomtatót megoszthatnám rajta.
Ha tényleg tudok nyomtatni hálózaton keresztül a routerre, akkor hajlandó lennék többet fizetni. A 3500 és a 3600 között mi a fő különbség? Csak az 1 vagy kettő USB port? Hardveresen, firmware ügyben ugyanaz?
Azért vagyok tanácstalan, mert ha a nyomtatómegosztást nem tudom rendesen belőni (Canon LBP2900 nyomtatóm van), akkor nekem felesleges tizenezer forintért routert venni, bőven elég az 5000Ft-os is. Sőt, a sebességet leszámítva megfelel a mostani is.
File megosztási, torrentezési dolgokról egyelőre nem is álmodok, de ha azt is sikerülne rendesen összeröffenteni, az csak hab lenne a tortán.
Elsősorban a gyári fw-ben gondolkodok, a mostanival is kínlódtam sokat, mire a tomato beröffent, inkább nem kínoznám magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged