- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Otthoni hálózat fejlesztésbe fogtam.....
Fő router wdr4300 vargalex erre volt kötve egy trendnet router cat5 kábelekkel.
Most vettem egy wdr3600-at a trendnet helyére (emeleten) erre lenne kötve 4db pc.
Lent a wdr4300-ra 2 db pc, tv, wifi, vinyók.
A kábeleket lecserélem cat6-ra. Lényeg a belső hálón az 1000 Mbit/s, elvileg mindenem meg van hozzá, a lenti gépeken működött is.Kérdés, ha a belső hálón 1000 Mbit/s sebesség a lényeg, érdemes a wdr3600-ra felrakni az openwrt-t?
Lehet később használni fogom a 3600 előnyeit openwrt-vel, de most nem ez a lényeg...
Csak azért kérdezem, mert ma olvastam itt a keresőbe, hogy openwrt alatt ugye nincs hardveres nat, ez befolyásolná nekem a belső hálón a gépek közti sebességet, mondjuk másolásnál?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Eredeti játékok OFF topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest