Új hozzászólás Aktív témák
-
Danyesz
csendes tag
válasz
dr.bubo #1646 üzenetére
A netem hát nemtom ismered-e szolgáltató alapján,de PR-Telecom-os.Őszintén megmondom nemtom megmondani hogy milyen,kábelen jön,de van 1 modem(aminél nem kell jelszó meg e-mail cím net kapcsoláshoz mint pl. a t-comnál).Azt se tom h mac cím alapján azonosít-e,de nem hiszem,mert először routerrel néztem a netet,azzal nem ment,aztán rádugtam simán a gépre és így megy.Nem nyomtam rá a "Clone MAC address"-re,de be volt alapba írva oda vmi szürkén.operatino mode: AP router.Kapcsolat típusa dynamic ip.Kipipáltam a Get ip...-t,most megpróbálom úgy hogy nincs kipipálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged