Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• j0k3r!

őstag

válasz julius666 #17864 üzenetére

Én bevallom, hogy nem teljesen értem mi történik :DDD Ha van valami, amit nem szeret a részvénypiac az a bizonytalanság. Na most, ha az ember olvas Q1 vállalati jelentéseket, akkor elég gyakran elő jött ez a kifejezés, néhol olyan szinten, hogy nem is adnak előrejelzést. Ráadásul talán a mostani negyedévre tényleg igaz, hogy oké köszönjük a Q1 eredményeket, de Q2 és Q3 merőben más lehet, szóval nem feltétlen érdemes azt projektálni. Erre rájön a tegnapi "fogalmam sincs mi lesz" Powell, viszont azt ők is látják, hogy nőtt a kockázat a két mandátumuk kapcsán (magasabb infláció és munkanélküliség).

Szerintem itt egy medvepiaci face ripping counter trend rally-t látunk (tévedés jogát fenntartom). Talán 2022 nyarán láttam utoljára hasonlót, ott Powell Jackson Hole-i beszéde vetett véget a bulinak. Shortosból sem sok maradhatott az elmúlt 2-3 hét után, technikai alapon is szép lenne 5800 körül lefordulni.

Vagy a B megoldás, hogy a részvénypiac kiszimatolta, hogy Trump egy hatalmas blöff, és nincs itt semmi látnivaló vámokat tekintve, mert beijedt - ami aztán vagy bejön a választóknál, vagy nem.

#notafinancialadvice

Új hozzászólás Aktív témák