Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
-
PROHARDVER!
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackV
őstag
válasz
Oppenheimer #16388 üzenetére
Talán igazad lehet, bár az ipari kapacitás növeléséhez szerintem kevésbé radikális eszközök is elegendőek lettek volna. Még arra tudok gondolni, hogy a globalizációt akarja fékezni, amivel igazából Kína és Ororoszország nyerte a legnagyobbat és jön fel India.
Ha ez/ezek a mögöttes okok, akkor szerintem is egy időre el lehet búcsúzni a mesés tőzsdei hozamoktól. -
Major Lion
senior tag
válasz
Oppenheimer #16385 üzenetére
Azert valahogy nehez elkepzelni hogy 10-20 eves tavlatokban gondolkozna ez az adminisztracio mikor Trump napon belul kepes megvaltoztatni a velemenyet az ellenkezojere.
-
ngaba
aktív tag
válasz
Nem te vagy itt a nasdaq only fórumozó?
Ez most változott?
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
Citroware #16377 üzenetére
Dehogy értenek hozzá
Trump egy tipikus dzsentri. Az apja összerakott egy bazi nagy vagyont, amit a fiacskájára hagyott, aki 1995-re az egészet csődbe vitte 3 milliárd dolláros adósságot összehozva. Aztán utána fordult mindenféle hülyeség felé, mint a valóságshow, hogy pénzt csináljon.
De csak hallgasd a figurát 10 percig és rájössz magad is, hogy kb. egy harmadikos általános iskolás szintjén mozog. Csak nagyon jól tud dumálni és az alacsonyan edukált réteg kajálja a szavait.
-
válasz
forumpista #16379 üzenetére
Pontosan. Most intéztek egy jó kis gyomorrákot. USA ebből (==az usa központú globalizáció
lebontáfejszével szétverése) semmilyen időtávon nem jön ki jól, a versenytársaknak is max relatív előny megszerzésére van esélye. -
Joe123
senior tag
válasz
Gyanítom a fél nap alatt kivetett és visszavont vámok is jellemzően a józan észt és átgondoltságot mutatják.
Véletlenül sem egy érzelemvezérelt hisztis óvodás csapongását, aki olyanokkal vette körül magát, akik nem mernek neki ellent mondani és a kiválasztásuknál a lojalitás volt az első számú szempont.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
De ipari kapacitást bővíthetne másképp is, folyamatosan. Akkor fiúk kaptok 5% vámot ami fél évente emelkedni fog 5%-al 5 éven keresztül.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Értem amit írsz. Recesszió lesz bizony ennek az ára, és sejtem azt is, hogy számolnak vele. Bár nem azt mondják, de azt tudjuk, hogy semmit nem jelent. Az a baj ha mégis azt hiszik, hogy anélkül menni fog. A kérdés ettől még mindig az, hogy ez működni fog-e vagy nem, mert lehet, hogy mégsem akkora zsenik, hogy számoljanak azzal mivel is jár ez a szintű bezárkózás. Ha fogadom kéne azt mondom ki fognak józanodni
-
forumpista
aktív tag
válasz
“Ha USA háborúba keveredne Kínával, nem lenne meg az ipari bázisa legyőzni”
Marmint az elott, hogy kapott 400 atombombat a nyakaba es elpusztult az osszes amerikai nagyvaros es a lakossag 90%-a vagy az utan?…Maradjunk annyiban hogy per pillanat az ovalis irodaban olyanok ulnek akik alapveto gazdasagi kerdesekben is a chatgpt-re alapozzak a politikajukat.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
szabi__memo #16386 üzenetére
Nagyon máshogy közelítitek meg ti és az adminisztráció az egészet.
A ti arról beszéltek mi lenne ideális gazdaságilag.
Az adminnak meg nem ez a célja, hanem ipari kapacitást bővíteni.
A kettő nem egyezik meg. Ti csak az ideális gazdasági megoldást tudjátok megérteni és elfogadni, azt nem, hogy nem az a cél.
Aztán emiatt van tele a fórum sírással. Nem, nem lesz többé free trade, úgy ahogy eddig volt, biztos nem. Recesszió lesz az ára, és átrendeződések a világban. Fogadjátok el és ennek megfelelően fektessetek be.
A hülyének nézésnek semmi értelme, magatokból csináltok vele hülyét, ha nem értitek meg ezt.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
persze, random arcok egy magyar fórumon biztos jobban átlátják a helyzetet és vámok mögötti célt mint akik végrehajtják az ovális irodából.
Nem biztos. Az is lehet, hogy pont ugyanannyira. Olvass azért híreket is. Egyébként nem random topik arcok hanem szakértők szerint hülyeség. De lehet a fehér házban jobban értenek hozzá mint az IMFben. Pont úgy néz ki -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Joe123 #16382 üzenetére
Túl sok érzelmet visztek a kérdésbe, túlságosan átpolitizálva vizsgáljátok.
Ha USA háborúba keveredne Kínával, nem lenne meg az ipari bázisa legyőzni.
Szerintem teljesen érthető hogy ezen változtatni akarnak, áldozatok árán is.
Nagyon fárasztó hogy állandóan teljesen hülyének nézitek az adminisztrációt. Tegyétek már félre a politikai szemellenzőt!
szabi__memo: persze, random arcok egy magyar fórumon biztos jobban átlátják a helyzetet és vámok mögötti célt mint akik végrehajtják az ovális irodából.
-
Mindenesetre ezt is megértük, hogy az S&P500-nak nagyobb a volatilitása, mint a Bitcoinnak.
És ha így folytatják, a vámozással együtt, még többen fogják szeretni a kriptovalutákat.
-
Joe123
senior tag
válasz
szabi__memo #16381 üzenetére
Ezeknek a múlt századi őstufáknak a fejében csak a kézzel fogható dolgok az igazi termékek, orbánék dettó ugyanez, gyár-gyár-gyár.
-
válasz
kardkovacsi #16370 üzenetére
Minden bizonnyal jobban értenek hozzá, mint mi. Nekem a fő olvasatom az, hogy tudják, mit csinálnak, ők támadnak először, ráadásul váratlanul, amire a világ már csak reagálni tud, és ez így önmagában egy fegyvertény.
Akkor is, ha kellemetlen pillanatnyi következmények lesznek belőle, akár recesszió is, Trump 4 éves regnálása végére igazolhatja magát a jelenlegi tevékenység, és ez az, amit akarnak.Itt a kérdés az, hogy USA-nak van-e nagyobb szüksége a kínai olcsó termelésre, vagy Kínának az USA vásárlóerejére. Melyik cserélhető le könnyebben másra? Akarunk-e fogadni?
Az, hogy az Apple-nek így most pillanatnyilag kevésbé lesz ez gazdaságos, nem feltétlenül rendelkezik túl sok jelentőséggel hosszútávon.
-
Fenébe, várnom kellett volna még pár hetet - nem gondoltam, hogy fog ez még lejjebb menni. Most kell még beszállni.
Várok még egy kicsit, hogy megy-e még lejjebb. -
Joe123
senior tag
válasz
Peetey91 #16367 üzenetére
Régen opcióztam, mostanában nem próbáltam, de elvileg van egy ilyen loophole, amit ír kardkorvacsi kolléga, hogy opciókon keresztül lehet szerválni olyan USA ETF-eket amiket amúgy EU-s polgárként nem tudnánk megvenni. Hogy TBSZ-en lehet-e így kiírni, azt meg végképp nem tudom biztosan, de elvileg lehet, meg kell nézni engedi-e. Mondjuk vastag számla kell ezekhez, mert itt százasával repkednek a részvények/ETF-ek. Kis számlán nem egy jól skálázható stratégia...
-
válasz
BlackV #16372 üzenetére
Kicsit visszanéztem az SP elmúlt pár korrekciójának időbeni hosszát érdekességképp:
2015 júli-2016 febr: ~6 hónap, W (~-15%)
2018 szept-dec: ~3hónap (~-20%)
2020 febr-márc: ~1hónap (~-35%)
2021 dec-2022 okt: ~9hónap (~27%)a covidos leolvadás az extra gyors lefolyásával kuriózum, a többiek mind bőven többet molyoltak, mint 1 hónap. A mostani cirkusznak még csak a hatodik hetét zártuk.
-
j0k3r!
senior tag
-
BlackV
őstag
válasz
Ebből gyors visszapattanás már nem valószínű, hogy lesz.
-
válasz
"JPMorgan’s Chief Economist Bruce Kasman now sees a 60% chance of a global recession in 2025, up from 40%. “The effect of this tax hike is likely to be magnified—through retaliation, a slide in US business sentiment, and supply chain disruptions,” Kasman wrote in a note titled There Will Be Blood." [link]
-
kardkovacsi
senior tag
[link] ez alapján ezek tényleg komolyan gondolják ezt az egészet.
-
DarkByte
addikt
-
stingy2
senior tag
válasz
kardkovacsi #16360 üzenetére
Ha ilyen ütemben (-5%/nap) megyünk tovább, kb. jövő hét végére le is zavarják a medvét, utána jöhet a véget nem érő bull
.
-
Oppenheimer
nagyúr
Mekkora hülye voltam hogy kiszálltam a btc-ből. Most milyen jó lenne abból veszegetni.
-
SzGee
aktív tag
[link]
The Prime Minister of the Heard / McDonald Islands Speaks on Trump’s Tariffs
Nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek -
szabi__memo
nagyúr
Ilyen szempontból nem is gondoltam rá. Szóval ez csak egy újabb ok, hogy miért ne menjen a biznisz
Politico: a legsikeresebb amerikai fegyverprojekteket lőheti lábon Donald Trump vámpolitikája -
kardkovacsi
senior tag
A durvább, hogy semmi korrekció. Gyakorlatilag napi aljra verték őket záróban. Tehát még mindig hatalmas a para, hogy valami jöhet még.
Mondjuk eddig Kína válaszolt. EU, Japán, Dél-Korea, Ausztrália, Kanada még nem. Itt az EU a leginkább érdekes, mert az még akkora mint Kína. -
SzGee
aktív tag
Vajon volt már olyan, hogy a QQQ egymás után 2 nap 5% felett essen? Talán 2001 és 2008-ban utoljára
-
válasz
stingy2 #16352 üzenetére
Attól függ, mekkora sz.rtömeget sikerül felrobbantani. 2001ben és 2008ban is átszakadt a padló.
Nagyon szubjektív: a nagyipari pénznyomda lassú vége + pár pénzügyi fekete lyuk (háborúk, eltüntetett/elveszített crypto, Evergrande szintű haszontalan megaprojektek) azaz ahol a pénz nem egy szerencsésebb játékosnál köt ki, hanem de facto megsemmisül, megidézhetnek egy black swan-t.#16356: hmm, miért lett ettől olyan fílingem, hogy a mostani turnéban fogunk -2000es DJI napot látni
?
-
szabi__memo
nagyúr
Másik topikból lopom
-
Joe123
senior tag
válasz
kardkovacsi #16354 üzenetére
Jah, akkor ez olyan nekik mint NER-es vállalkozónak lenni ingyen állami kölcsönből. Ha bejön a biznisz, jaj de okos/ügyes voltam, enyém a profit, ha meg nem jön be, akkor csináljuk vissza, vigye más a bukót.
-
kardkovacsi
senior tag
Tényleg, itt még nem meséltem. Egyszer voltam dollár milliomos 15 percig.
Még 2005-ben volt valami junk részvényem, ilyen 7 dolláros papír volt, volt belőle 750 darab. Szóval nem sok. Mivel nem volt valami jó ötlet beleülni, valamekkora bukóban ültem már rajta, gondoltam beállítok egy közeli stoppot valami technikaiszintre és menjen. Délután 1 körül volt, berakom a stoppot és beszól a TWS (ja már akkor is megvolt), hogy túl nagy a különbség nem lehet eladni. Próbálok beírni 15-öt, nem megy. Még mindig beszél. Ok 150, még mindig túl messze. Jól van bakker 2000. Csattt 2000-en elment (a bid askot hirtelen nem is néztem). Nézem a számlám ott figyel rajta 1,5 millió dollerz. Óóóóó vazze milliomos vagyok. Hívom az egyik ismerőst (aki így ott volt tőzsdés körökben, béten is dolgozott egész magas szinten) mesélem mi van. Hát ha meglesz még nap végére akkor utaljam egyből el.
Visszamegyek a géphez, már ott várt az üzenet, hogy errorous trade volt, revertelték.A story az volt, hogy akkoriban sokszor láttam, hogy a rohadék market makerek beültek 0,99-re bidre, meg 2000-re askra az ilyen junk részvényekbe. Hátha valaki elbassza az ordert és náluk landol a trade. Csak gondolom valaki elrontotta az az algoritmust és fordítva állt be a robot. Beállt 2000-re vevőnek és nem eladónak. Valószínűleg hamar érzékelték a problémát és rohantak a tőzsdére jelenti, hogy baj van. elvileg a tőzsdének van ilyen szabálya, ha nagyon eltér az order és premarket vagy aftermarket van akkor vissza lehet csináltatni a trade-et. De ugye a parasztok eleve ezzel a céllal ültek bent a könyvben, hogy leszedjék a lepattanót.
-
AMD Power
titán
válasz
szabi__memo #16344 üzenetére
Még szerencse,hogy a múlt héten vettem egyet.
-
stingy2
senior tag
Még valami eszembe jutott: valahonnan az rémlik, hogy a nagyobb eséseket indexekben az 50 hónapos mozgó elég jól meg szokta fogni:
-
kardkovacsi
senior tag
válasz
kardkovacsi #16349 üzenetére
Ok, vakriasztás. TWS-ben is ott volt még 10 percig, de kb. az accountom teljes mennyiségét mutatta mint hiányzó értéket a marginhoz, most meg eltűnt a piros. Úgy látszik az IB-nél se tekernek ilyenkor jól a service-ek.
-
kardkovacsi
senior tag
Valamit tekert az IB a marginokon vagy mi történt? Hétvégére megemelik? Kaptam egy liquidation warningot miközben full shortban ülök mindegyik nyerő és két napja nem nyitotam új pozit.
-
stingy2
senior tag
válasz
student #16340 üzenetére
Persze, az esélye nem nagy. 2000 és 2009 közt mégis 2x megcsinálta kb. ezt a parádés teljesítményt az S&P500. Részvénynél a TSLA pl. már most felezett a csúcsról, pedig még igazán el sem kezdődött a buli
.
#16345Joe123 Ez jó ötlet, régebben írogattam ki putokat, aztán teljesen leszoktam az opciókról. Most úgy sincs pozim, ránézek, mit lehet kihozni belőle.
-
SzGee
aktív tag
-
Joe123
senior tag
válasz
stingy2 #16320 üzenetére
Ilyen parák idején jó zsíros creditekért kiírni kellően távoli cash secured putokat olyan ETF-ekre amiket amúgyis megvenne az ember olcsóbban. Ha nem megy le addig lejáratra, akkor köszi a creditet, ha meg lemegy addig, akkor drágábban vette az ember, mint vehette volna, de az alját úgysem lehet eltalálni.
-
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
-
SzGee
aktív tag
[link] Ez egy nagyon érdekes interjú, főleg az utolsó 5-6 percet ajánlom, pontosan én is ezt érzem
-
Ringman
félisten
válasz
kardkovacsi #16339 üzenetére
simán le lehetne válni (több éve dolgozni kéne ezen), csak eddig nem volt meg hozzá az "akarat", aka nem érte meg.
-
Ringman
félisten
válasz
kardkovacsi #16337 üzenetére
jó lenne, főleg ha tényleg rányomják az 500 %-os vámot (
) az orosz olajat vásárló országokra.
-
kardkovacsi
senior tag
Most nézem, olaj 4 éves mélyponton. Azt hiszem ez viszi be a oroszoknak az ütést nem a vámok.
-
lemusz
addikt
Vietnám kiegyezik az USA-val. [link]
-
sajtos365
tag
válasz
kardkovacsi #16330 üzenetére
Bezzeg mikor kitoljuk az új autót a szalonból, aznap 30%-ot esik az ára akkor nem visítunk.
-
Ringman
félisten
-
SzGee
aktív tag
válasz
kardkovacsi #16330 üzenetére
Egyedi részvényeknél ez igaz lehet, de index ETF-eknél azért van értelme szerintem
-
válasz
julius666 #16323 üzenetére
"utolsó adatok alapján gazdaság áll mint a cövek"
A jövő a kérdés, és azért annyira nagyon nem volt cövek az a gazdaság, ha pl Floridában a gyerekmunkások abuzálására hajtanak. llyeneket egy vagányul pörgő gazdaságból nem fogsz olvasni: "...eliminating working time restrictions on teenagers aged 14 and 15 if they are home-schooled and ending guaranteed meal breaks for 16 and 17 year olds.
The number of child labor violations in Florida has nearly tripled in recent years, according to US Department of Labor statistics."
#16328: el voltak kényeztetve a T. játékosok, most meg besz.rtak, hogy nem csak az örökös emelkedés van... -
SzGee
aktív tag
https://edition.cnn.com/markets/fear-and-greed
4
ilyet se láttam még
-
Sub-S
senior tag
válasz
kardkovacsi #16317 üzenetére
-
-
stingy2
senior tag
válasz
student #16324 üzenetére
Az megvan, hogy ha egy rv. esik 90%-ot, az előtte esett 80-at, majd felezett?
.
A leátlagolás annak jó, aki erre épít stratégiát. Vakon veszegetni, mer ócsó, hát aki akarja, csinálja. A pszichó része eszméletlenül nyomasztó, már volt benne részem, soha többet. 40-50% DD-ben tartani a pozit, nem való mindenkinek. Már most 10% körül is van, aki pánikol, mi lesz később? Semmi extra: a lehető legrosszabbkor elad mindent, pl. a sok jó leátlagolt rv-t.
"Elsőre elég megvennie a tervezett pozíció ötödét. Ha ez nem mutat profitot, ne építse tovább a pozíciót, hiszen láthatóan tévedett."
"Sose vegyél egy részvényből csak azért, mert nagyot esett az utóbbi időben" -
julius666
addikt
válasz
aAron_ #16315 üzenetére
Na meguntam. Jó hír nem sok volt.
tl;dw: utolsó adatok alapján gazdaság áll mint a cövek, a vámok meg egyéb policyk kapcsán sok a bizonytalanság, azt majd meglátjuk. Mondjuk egy év múlva már tisztán látszik majd. Gondolom főleg azért akkor mert ő épp leköszönőfélben lesz.
Várhatóan továbbra is szünet marad.
-
válasz
Így van, ilyen környezetben lenyúlnak minden stopért IS, hogy aztán elkapják a célárat.
#16319: NAGYON kicsi pozival esetleg lehet szórakozni (stop = pozi nullázva), az is szépen megnő, ha tényleg közel nulla a vége. Viszont bármikor előfordulhat, hogy kitör a világbéke és másnap reggelre pozi nullán.
-
stingy2
senior tag
válasz
kardkovacsi #16319 üzenetére
"nem könnyű shortot nyitni ebben az esésben" - 'há nemtom, sztem csak meg kell nyomni a sell gombot, ált. piros színű
-
stingy2
senior tag
válasz
Aki használ stop-ot, az sztem a TSLA-t nem most a napokban próbálja stoppolgatni
Amúgy a 'hótprimitív MA alapú stopom is kidobott már az összes rv. poziból, így a tegnapi és mai (eddig) vérengzést páholyból nézem, de venni eszemben sincs semmit még. Majd ha buy-t dob a gép. A gond inkább ilyenkor abból fakad - főleg 16 év bika után, hogy sokan azt se tudják, mi fán terem a medve piac, meg a stop megbízás. Majd most megtanulják. Aki ebbe a piaci turbulenciába 0 stratégiával esett be, annak most nem lennék a helyében. Aztán persze ha Trumpli holnap visszaszív mindent, akkor az jár jól , aki ismét megvette az esést.
Ja, és még egy szösszenet: én biztos nem nyúlnék a leátlagoláshoz medvében (már ha az lesz), olyankor az egyenlő a pü-i öngyilkossággal, mert semminek sincs alja jó ideig. -
sajtos365
tag
válasz
Gondolom ma is sok stop gomb aktiválódott, részben ennek is köszönhető az esés.
-
válasz
julius666 #16313 üzenetére
Nagy közeledés nem kell, de ha nem azzal vannak elfoglalva az EU-s politikusok, hogy a kínaiakat szétvámolják, meg Mo.-ot vegzálják, amiért kínai autóknak gateway-kedik, az már nyerő pozíció lehet itteni szempontból. És ha az USA durván beint, akkor nem a Kína elleni harc lesz a prioritás. Gondolom.
-
julius666
addikt
válasz
HussarF #16312 üzenetére
Az EU-Kína közeledést hol látod? Mármint kis országunk határain kívül.
Gondolom más se hiányzik a nagy európai autógyártóknak, hogy miután egyre versenyképtelenebbé válnak az USA-ba exportált autóik, még a saját hátsó kertjükben is ledarálják őket az USA helyett (is) ideöntött dömpingáras kínai járgányok.
-
válasz
BlackV #16299 üzenetére
Legalább láthatjuk, hogy az USA vezetők nem technológiai analfabéták, a legmodernebb vívmányokat használják a döntéshozatalhoz. Problem?
Komoly tervei vannak a BYD-nak Magyarországon - Innen indul az európai terjeszkedés
Felvetődött bennem a kérdés, hogy a nagy USA vámokkal, és az USA-n kívüli világ kezdődő egymás felé fordulásával - főleg egy EU-Kína közeledéssel - lehet, hogy nagyon beérik ez a kínai autógyár idetelepítés? -
válasz
forumpista #16309 üzenetére
A Tesla is szép lassan ráült a 2024es kezőértékére (annakidején csökkent az első 3-4 hónapban, úgyhogy éppenséggel még a 12havi minimuma felett van).
Alakulunk-alakulunk.
-
julius666
addikt
Elvileg 1 óra múlva beszél Powell. Kíváncsi vagyok mit tud/akar mondani ilyen környezetben.
-
avl
senior tag
válasz
aAron_ #16300 üzenetére
kb. 82% rv-es dolog, 18% kötvenyes (ami nem rv. bef.alap, azon bef.alapok es ÖNYUP saccra figyelembevéve, de szerintem/nekem jelentös hibat nem okoznak [nincs fix %-os célom, momentan 10-30% között barmi kötvenyarányt komfortosnak érzek], mert ezek összesen 8.6%-nyiak ..persze a %-ok most nyilvan elmozdultak, a fenti szamok az esest megelözöen igazak)
en biztosan nem csinalok nagy elmozdulast ezekben, sem szandek, sem egyszerü lehetöseg (több szolgaltato, 20+ TBSZ) nincs ra, illetve mondjuk 25+ (szerk.: inkabb 35) év felhalmozasa, az uj penzek igen kis %-ot tesznek ki
1-1 lepesben pl. 0.3% körüli portfolioertekben vettem az utobbi idöben; ha 2%-nyi XEON-t "cserélek" rv.ETF-re, az is mehet pl. 4 lepesben
elképzelésem szerint minden ev vegen fordulo TBSZ-ekböl jövö ev vegetöl (akkor lesz 18 fölött) megy lanyom nevere (amint 18 lesz, akkor pedig nyilik IB szamlaja es babakötveny igen komoly összege megy arra), ez fog leginkabb elmozdulasokat okozni
-
ngaba
aktív tag
Az én IBKR portfólióm JPGL-estül, DTLA-stól, mindennel együtt nulla profiton áll kábé. (De én későn kezdtem az itteniekhez képest.)
A MÁK jobban hozott.
-
Joe123
senior tag
válasz
Dare2Live #16287 üzenetére
Az "EU" védelmet szeretne? Csinálja meg magának vagy fizesse ki a USnek...
Surányi György: a világ legnagyobb ingyenélő országa az Egyesült Államok | 24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest