Hirdetés
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cisco007
csendes tag
Sziasztok,
Egy 2014-es hibrid Yarisba szeretnék könyöklőt szereltetni egy kar-sérült családtag miatt.
A neten találok millió oldalt, ahol könyöklőket árulnak, méretpontos, bla-bla.
Rendeltem egyet, lecsekkolva gyártási év, felszereltség, stb. Megjött, nem passzolt, nem tudtam beletenni sehogy. Ment is vissza, webshop csak széttárja a karját, nem tudja mi a gond.
Emiatt kérnék tanácsot, szívesen fizetnék egy szakinak, ha beszerelne egy jó minőségű, állítható, stabil könyöklőt, hogy a családtag kényelmesen tudjon vezetni.
Csatolok két képet a jelenlegi állapotról, hátha segít:
[kép] [kép]
Próbáltam már kb 8-10 autós szervizt, alkatrészboltot keresni, eddig mindenki visszautasított, hogy oldjam meg magam.
Köszönöm, ha tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Xiaomi BW300 Okos Kamera Kültéri ÚJ 12 Hónap Garancia ingyen foxpost!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Új, HP OMEN Citadel gamer szék
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1040 G6 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest