- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel találgatós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
KubanitoS:
En annyit tennek meg hozza, h a valtotolajat inkabb 90e korul illik cserelni.
Hutofolyadek 120-150e korul.
Fekfolyadekot nekem tobb helyen is kulonbozot mondtak 2-4 ev. (en elobbit reszesitem elonyben)
A normal motorolajat foleg ha az ember sokat jar a varosban es/vagy palyan akkor nyugodtan lehet 10e km-kent ha az ember valoban hosszutavra tervez.jozsi252:
A korulmenyek ugye nagyban befolyasolhatjak a lengescsillapitok allapotat... foleg ha a csari beszallito is szar. Nekem anno a Swift Sportnal kiemeltek, h milyen fain a gyari Monroe... Hasonlo volt mint nalad, sot ha jol emlekszem meg a 30e szerviz elott jelentekzett a szivargas.
Igaz en nem bantam sot. Cserelve lett egy jo kis Koni gatlora ami fenyevekkel jobb es kenyelmesebb volt. Arban igaz tobbe volt, de mikor eladtam 110e+ lm-nel meg mindig tokeleteske voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel találgatós topik
- További aktív témák...
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Egyedi ékszerdobozka
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged