Hirdetés

  • Bemutatkozott a OnePlus Ace 3 Pro

    ma Az új akkumulátorral az eddigi legnagyobb kapacitást kínálja a OnePlus modellek között a OnePlus Ace 3-mal megegyező dimenziók mellett.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • AXisBOLD

    addikt

    válasz rob210 #10525 üzenetére

    magától megszűnt a probléma, egy független japán autókkal foglalkozó szerelőt is megkérdeztem. Hülyén hangzik, de be kellett tanulnia a rendszernek, mivel a saru levétele miatt alaphelyzetbe állt, be kellett koszolódnia - azt hiszem - az üresjárati szabályozó szelepnek.

    #10526No.01: ahogy akkor is írtam, én csak találgatni tudok, mivel nem vagyok autószerelő és nem is értek az autókhoz, a szerelőmben azért bízok, ördöglakatot eddig még nem tett az autóra, de nem kifejezetten Toyotára specializálódott ez tény.

    Ha a találgatások miatt keletkező rengeteg fejfájással állítom szembe, teljesen racionálisnak tartom átutazni az országot, ha valóban egy patika szervit és tökéletes szakértelem fogad.

    Így a kérdés, azért egy backupnak, Gy-M-S megyében tud valaki Toyota szakértőt? Pm-ben is jöhet.

    thx

    [ Szerkesztve ]

    Aurea mediocritas

Új hozzászólás Aktív témák