Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
rob210 #10525 üzenetére
magától megszűnt a probléma, egy független japán autókkal foglalkozó szerelőt is megkérdeztem. Hülyén hangzik, de be kellett tanulnia a rendszernek, mivel a saru levétele miatt alaphelyzetbe állt, be kellett koszolódnia - azt hiszem - az üresjárati szabályozó szelepnek.
#10526No.01: ahogy akkor is írtam, én csak találgatni tudok, mivel nem vagyok autószerelő és nem is értek az autókhoz, a szerelőmben azért bízok, ördöglakatot eddig még nem tett az autóra, de nem kifejezetten Toyotára specializálódott ez tény.
Ha a találgatások miatt keletkező rengeteg fejfájással állítom szembe, teljesen racionálisnak tartom átutazni az országot, ha valóban egy patika szervit és tökéletes szakértelem fogad.
Így a kérdés, azért egy backupnak, Gy-M-S megyében tud valaki Toyota szakértőt? Pm-ben is jöhet.
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Politika
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Kross Esker 6.0 2021-es model
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- EVGA 750 BQ 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest