Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz aleister #2059 üzenetére

Nem gondolod, hogy ez a vita már régóta értelmetlenné vált? :DDD Azt használsz, amit akarsz, engem aztán rohadtul nem izgat. :DDD

Amúgy csak a pontosság kedvéért még egyszer elmondom, hogy portable a Lupas Rename program, hurcolhatod, ahova akarod, nem kell a klasszikus telepítési procedúrán végigmenni, semmit nem rak a registry-be, és összesen 1,03 MB-ot foglal, és van vele egy célszoftvered, ami átnevezgetésekre kifejezetten jól használható. Kőkeményen hazavág a tárhelyigénye, mi? :DDD
    De ha akarod, csinálhatsz belőle ügyet, és még generálhatsz pár tök felesleges hsz.-t, én segítség gyanánt ajánlottam neked egy célszoftvert, aztán a segítségek után azt csinálsz, amit akarsz, nem kell engem meggyőzni róla, hogy micsoda hülyeségeket akarod itt rádtukmálni... :N
    Egyébként én sem szeretem tömködni a gépemet felesleges dolgokkal, de ennek vettem már hasznát. Amúgy ja, a Total Commandert is lehet jól használni átnevezgetésekre. Szóval ne győzködjük egymást, egyszerűen ignoráld a programot, és örülj neki, hogy megkaptad a segítséget. ;)

Új hozzászólás Aktív témák