Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
hogy lehet elérni, hogy másoláskor mutassa a sebességet? 6.01-es verzio.
tenx!
[Szerkesztve] -
andriscs
aktív tag
Hi!
Megnéztem a hibanaplóban, ilyesmiket írt:
A rendszerhéj váratlanul leállt, és a következő újra lett indítva: Explorer.exe.
meg előtte:
Nem válaszoló alkalmazás: explorer.exe, verzió: 6.0.2900.2180, nem válaszoló modul: hungapp, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x00000000.
Na ilyennel találkozott már valaki? -
VladimirR
nagyúr
elvileg frissitenie kene magatol is (lagalabbis mikor ujra megkapja a fokuszt, tehat ujra akticv lesz az ablak, akkor ujraolvassa a panelokat), de kenyszeriteni ctrl+r-el lehet
andriscs: passz
minden file-nal csinalja?
vagy csak konyvtaraknal?
vagy csak konkret konvtarnal? - ha ez utobbi, akkor nezd sorba annak alkonyvtarait, meg azok alkonyvtarait...
|moonman| viszont szamolas kozben folyamatosan frissiti a meretet (marmint amit eddig beolvasott) - gondolom ez esetben andriscs nem velne ugy, hogy megfagyott
mellesleg ha elozoleg mar space-szel lekerte a meretet, akkor a win nem porgeti ujra az egesz szamolast a hdd-rol, hanem cache-bol par masodperc alatt kiirja az eredmenyt (megha sokezer apro file is van benne, amiknek meretet osszeszamloni akar fel percig is tarthat)
[Szerkesztve] -
robekri
addikt
Tök jó a TC, csak azt nem tudom, hogy hogyan frissűljön automatikusan a filestruktúra! (Mindíg ki/be alkönyvtár)
Üdv.:Robe -
andriscs
aktív tag
Hi!
Már nagyon régóta használom a TC-t, azon belül is a 6.03-s verziót. Ma elkezdett meghülyülni. Megpróbáltam megnézni két könyvtár összeadott méretét (space mindkettőn, aztán Alt+Enter), erre elkezdett a homokóra forogni, TC meg nem reagált semmire, mintha saját kék halála lenne, csak forgatta a homokórát. (Windows XP) Megnéztem Feladatakezelőben, ott azt írta, hogy Fut, tehát elvileg nem fagyott ki. Mindegy, kilőttem vele. Utána újra elindítottam, és egy 6 KB-os file-on nyomtam jobb klikket, erre ugyanúgy homokóra lett, megint semmi reagálás, csak a kilövés maradt. Mit jelenthet ez? Tegnap kisebb problémám volt az egérrel, ugyanis Rendszerhibáknál kiírta, hogy betelt az egérpuffer, ezért azt nagyobbra állítottam. Nem tudom, hogy ez esetleg közrejátszhat-e. Légyszi segítsetek. Köszi! -
khalox
őstag
-
moonman
titán
HKEY_CURRENT_USER\Software\Ghisler\Total Commander
''IniFileName'' = %USERPROFILE%\wincmd.ini
írd át. -
válasz
Szaki@Pécs
üzenetére
Igen igen. Ez eddig rendben, csakhogy ez egy ''feltelepitett'' verzio, ami ceges. Igy csak azt lehet masolni ide-oda. Nincs vmi config fajl, amibe ez a default utvonal mondjuk modosithato?
-
A kinom a következö:
Hogyan lehet beallitani azt, hogy a TC ne az alapertelmezett Winroot directoriba tegye, es mentse el az ini fajlait. Konkretan a wincmd.ini-t es a wcx_ftp.ini-t. Ugyanis win2000 alatt egy vendeg felhasznalo nem tudja elmenteni a TC belalitasait, ugyanis az a WINNT mappaban van, ami ugye nem irhato a usernek. -
domedee
senior tag
Nekem is lenne egy kérdésem, miért nem akarja a a TC a space-re megmondani egy könyvtár méretét? Pedig a beállításoknál be van pipálva, hogy mutassa!
thx előre is
dömedee -
erdoke
titán
-
_Volkovy_
nagyúr
Már megoldottam,köszi

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem.

.

Rakerestem minden lehetseges modon: total, IniFileName, wincmd.ini, de semmi
Kaktuszok?