Hirdetés
- Blu ray írás és írási hiba
- HDD probléma (nem adatmentés)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PLC programozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Már nagyon régóta használom a TC-t, azon belül is a 6.03-s verziót. Ma elkezdett meghülyülni. Megpróbáltam megnézni két könyvtár összeadott méretét (space mindkettőn, aztán Alt+Enter), erre elkezdett a homokóra forogni, TC meg nem reagált semmire, mintha saját kék halála lenne, csak forgatta a homokórát. (Windows XP) Megnéztem Feladatakezelőben, ott azt írta, hogy Fut, tehát elvileg nem fagyott ki. Mindegy, kilőttem vele. Utána újra elindítottam, és egy 6 KB-os file-on nyomtam jobb klikket, erre ugyanúgy homokóra lett, megint semmi reagálás, csak a kilövés maradt. Mit jelenthet ez? Tegnap kisebb problémám volt az egérrel, ugyanis Rendszerhibáknál kiírta, hogy betelt az egérpuffer, ezért azt nagyobbra állítottam. Nem tudom, hogy ez esetleg közrejátszhat-e. Légyszi segítsetek. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Sony Ps5 konzol slim
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest