Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
Új hozzászólás Aktív témák
- 

akoska23 aktív tag Na nem irtam mert nem ment/megy a touchpad......... a Toshiba oldalán valóban a synaptics drivere van fent igaz ilyen butitott verziot még nem láttam semmit nem lehet állitani rajta. Amit a kolléga linkelt legfrissebb drivert leszedtem a gyártó oldaláról és nekem meg is állt a touchpad nem tudtam működésre birni. Mikor telepitettem azt irta hogy nem biztos hogy fog vele működni hát nem is működött.Mikor vettem a gépet (gyári win7-tel telepitve amit frissitettem win10 re)egy nem synaptics driver volt rajta mindenfajta beállitási lehetőséggel de ott nem volt a görgetési irány megváltoztatása. Mikor lecseréltem a synaptics driverjére (a butitottra a Toshiba oldaláról szintén nem ment a touchpad) Most ott tartok hogy minden touchpad drivert letöröltem a gyári a win felrakta a saját maga driverét én lecseréltem a Toshiba oldalán lévő butitott synaptics driverre most megy de semmi görgetés semmi beállitás..........na ez nem az igazi igy 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Janou
 Janou