Hirdetés
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 
			  PROHARDVER! Uolsó frissítés: 2018.10.10 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

arnikusz veterán válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreIgazán DPS szettem nincs 1.6 után a következőt egy kevert köztes megoldásnak tartom. 
 Az Alpha most a 4. alton van pihenőben.
 Strikerem csak egy kezdetleges összegórt van a stashban.
 Mostanában ráálltam a Legendarykra és szeretném megcsinálni legalább egyszer egy héten mind a 4 alttal a 3-at.Endre akkor ezen serénykedtél  míg vakaróztam a stashal, hogy azzal mennyi idő elmegy. míg vakaróztam a stashal, hogy azzal mennyi idő elmegy.
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreVan amikor elkap a Rambozhatnék, akkor a Ferro maszk megy és jön a healelős (soha nem tudom a nevét) és akkor van 370-380 közötti keménység és magas DPS. Endre a hátizsák tervrajzod nincs meg még azzal tudnál jobbat pörgetni, a Shortbowba pedig a kieget ne felejtsd el. 
- 

Lefty addikt válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreAkkor is elkerulhetetlen, hogy kelljen magad healelni idonkent, ezert 130k koruli elektro mindenkeppen kell szerintem. 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreSzia! 
 A tiéd DPS karakter lenne.
 Amit láttál nálam a legutóbb a Taktikust kifejezetten csapatban és Legendary-ra készült.
 Ha csapatban megy az Agent megvannak a leosztások ki mivel jön és úgy egy nagy elektronikás Taktikus, Reclaimer tud érvényesülni és segíteni a csapattársakat.Ha egyedül megyek én Alpha helyett most ezzel próbálkozom, de még alakítása szükséges. A CHC 30% körül a CHD 60-70 között, még át kéne rakni az M4-ről a jó critesélyt és critsebzést adó fegyverkiegeket. 
 Ha a Sniper helyett berakom az MP7-et akkor jobbak az értékek.
 Még a Hild/Eir párost szeretném tesztelni.Legifjabb fórumtársunk pl. full Exotic szettben tolja és elég jól kiegészített tegnap a 2 randommal a Taktikusban. 1.6-al, hogy healelni tudd magad áldozni kell az elektronika oltárán, de pl. Strikernél közel 8000-res tűzfegyver értékkel szépen darálhatsz. 
- 

Mate nagyúr válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreKözben jobban visszaolvastam és csak te fogsz kapni büntetést. Mégpedig amiért a spoiler funkciót a személyeskedés elrejtésére használtad. 
- 

ori_za tag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreÍgy van, +45% damage a megjelölt akármin, az egész csapatnak, az egyértelműen jobb, mint 1 embernek 1,6 mp újratöltés. Mindenféle csőlátás nélkül, nem is ismerem a többieket, akik a Sentryt istenítik de ettől még osztom a véleményüket. 
- 

utomi senior tag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetére       
- 

Raulblanco07 aktív tag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreInkább véded a védhetetlent és megmagyarázod hogy amit használsz az a szar jó, de az egy szar. 
 Ha valaki azt kérdezi mit érdemes használni, akkor a firecrest biztos hogy az a szett, amit nem mondunk.
 Kollega írta fent, annál még a lone star is jobb 
- 

válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreindokold meg miért hulladék a sentry? Nem azt írtuk, hogy hulladék a firecrest, csak azt, hogy igazából papíron mutat szépen, gyakorlati haszna nincs... De irtuk is, hogy ki hogy szeret játszani, ennyi... 
- 

üzenetére kovimester

üzenetérePersze hogy fikázzák, mert szart sem ér, kb mintha szettbónusz nélkül lenne a szetted. 
- 

RazoR veterán válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreÉn mást tapasztaltam, de kinek mi. Jobban fekszenek a mobok a 2-2 sentry/strikertől+akármi még így nerf után is mint ha 6 tüzes izében lennék. 
- 

válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreProbaltal 3 sentryt v. 3 strikert helyette? Az jobban adja. Itt egyedul a tarazas sebessege gyorsabb, de cserebe kevesebbet sebez. Ertem en hogy szep a nagy dps amit kiir, de gyakorlati haszna nem sok van  
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreAzon kívül hogy pár mp-et nyersz vele az újratöltéssel, semmit nem ér. Nyilván azt hogy van vele 4100 firearmsod, nem fogjuk annak a szettnek betudni, hogy hű de király vele a dps, mert a firearms és vele a magas sebzés bármelyik másik szettben is annyi lenne amin azonos a stat. 
 A szettbónusza semmit nem ér, azon kívül hogy szép képet lehet csinálni vele a nagy dps-ről.Sokan pedig azért használják, mert ez esik az undergroundban és 268-as, így felveszik, mert nincs jobb nekik. 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreMilyen komplett csapat? Vagyunk 4-en egy csapatban, és skillpowertől függően betesszük ezeket a skilleket. 
 Nyilván egy heroic falconra nem megyünk úgy, hogy a legnagyobb sp-s hozza az okosfedezéket akinek egyébként 15k van, hanem valaki jön taktikussal. Nem kell ezt túlgondolni.Razor, ma én kaptam minden sentryt, bocs, de ha ez vigasztal, borzalmasabbnál borzalmasabb statok végig mindegyiken, a 240-esek jobbak szoktak lenni. 
 A végén most még falcon heroic dobott egy egész jó sentry vestet, azzal kárpótolt.
- 

pzstm titán válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetére35-ös elitek ellen 388 élettel is egy sniper-t bírok ha szerencsém van, és 429 toughnessel is ugyanez....  
- 

Snip3r_HUN addikt válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreSzerk.: Nyílván ha egyedül vagyok nem rambózok be,próbálok mindig fedezékből lőni,úgy egész tűrhetőek. Sajnos dps karakterről lévén szó,be kell áldozni a staminát. 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreTegnap estig én sem nagyon számolgattam. Este elalvás előtt gondolkodtam és reggel 10 percig szórakoztam a számolgatással és arra jutottam, hogyha hétvégén amíg a 20-as Underground szintet elérem addig csak gyűjtök és eladok, majd akkor nekiállok újraszámolni, mert a Season Pass megvételével hosszabb távra tervezem a játékot. A fórum ahogy tegnap is írtam arra tökéletes, hogy a több időt áldozó és jobban képben lévő Játékostársaink megosztják velünk ezeket az okosságokat. Amit köszönünk szépen. Recska én kérdeztem a kalibrálást 
- 

üzenetére kovimester

üzenetérejaja, nekem pl tank karival is ment simán, aminek 550 firearmsa volt, és csak másik csapattagtól sentry 3-as jelölés, 50% dmg buff okosfedezék, maxos pulse, damage booster fist aid, és dps ulti kellett hozzá, hogy annyit lőjjek fejre M1A-val. 
- 

üzenetére kovimester

üzenetérePersze, bárki bármelyik gearrel elérheti ezt, csak megfelelő gear és elég firearms kell hozzá. 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreAz a gond, hogy Te azt mondod, hogy más gearrel is el lehet érni, persze, el lehet bármilyen gearrel érni, de példának ne azt hozd fel, hogy A gear + pulse lőtéren vs B gear + pulse + 50%dmg buff okosfedezés + mob ellen nem lőtéren amibe már beleszámít az elit dmg bónusz és armor dmg bónusz, és még így sem érted el mert alatta voltál valamivel. 
 Nagyjából mintha azt mondanád, hogy az utcán versenyezve lehagyhatsz egy tuningolt BMW-t egy sima gyári Renaulttal, csak Te igazából a forma 1-es gyári renault mondtad.
- 

válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéredehogynem. ez az a valós sebzés alap, amiből viszonylag egyszerűen (1 vagy 2, legrosszabb esetben 3 szorzás művelettel) lehet pvp és specifikus pve sebzést számolni. 
- 

válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetérea lőtér pont azt mutatja, amit egy piros mobra sebzel. 
- 

válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreNem azt mutatja amit mobra losz. Mert erre rajon az elitsebzes. Valamint g36-on van a fokuszalt, ami tovabbi 30-40e-rel megdobja a sebzest mobon, ha pont nem tolt egyik skill sem. Nagyon jo a brutal-halal-gonosz svd. Hiaba van brutal-gonosz-szilard m1am, nem tudok olyan gyorsan es olyan pontosan loni vele, mint a dragunovval. Van par 268as strikerem, ma feloltozom abba, es megnezem ugy mit sebez  
- 

üzenetére kovimester

üzenetére 
 Azért egy 50% dmg buff okosfedezékkel lövést a pulse mellett ne hasonlítsunk egy sima bázison pulse-al lövöldözéshez. Ott az okosfedezék miatt éred el majdnem azt a sebzést, nem a gear miatt.Baker, skálázódik, amikor ketten vegyunk akkor 2 helyett csak 1 shotis van pl. Recska, predátor pvp-re, a vérzés lófaszt sem sebez, az egyetlen ami zavaró hogy nem tudsz futni ha nem healel valaki, de ha 4-en menekültök akkor valaki többnyire el tud nyomni egy healt és leveszi. 
 Jobb megoldás amit sokan csinálnak, hogy a pisztolyon van egy 14% chance / lövés a bleed effectre, és menekülő célpontra pisztollyal lőnek hogy lassuljon.
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreCsak nehogy tuladagold magad ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreMég egy és hagylak, milyen nehézségi fokozaton? 
 Csak egy fajtán pl. heroic, vagy ahogy adta.
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreSajnos a nevesített fegyvereket nem lehet kalibrálni. 
 Meg szabad kérdezni honnan sikerült szerezni a Showstoppert?
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreTotál egyetértek. Mindenki azt használ amúgy amit akar de 5 Striker után sokkal jobban beadja a 3 Fire Crest+3 Final Mesure! Egyszerűen hiába critelsz nagyobbat ha én közben 2x annyi tárat bele eresztek. Nekem ez a tapasztalatom. Szerintem a Strikert kivégezték és így sok értelme nincs. Tegnap DZben két ember belénk kötött egy elvétet golyó miat (utomi grat xD). 
 Szívesen. xD Én mondtam, hogy véletlen volt. De ha már benne voltunk akkor muszáj volt őket lekapni. 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreAA12 -youtube forrás- heroic Lexington, Hudson esetében mutatta. 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreMondjuk továbbra sem értem , hogy a tökömbe számolja a játék a DPSt ?! Konkrétan nekem a Firearms , a páncéltörés , az Elite sebzés , a fejlövés bónusz. Stb. Minden nagyobb mert tegnap este össze hasonlítottuk. A fegyver sebzés ( mármint a karakter infónál nekem még magasabb is) de nekem egy G36c-vél 13,4k sebzéssel 250e a DPS. Neki jól láthatóan 355e úgy, hogy ugyanúgy 13,4k-t sebez csak ugye a settek mások. Mint látható neki a Firecrestből van 3+2 Final. Nekem meg 5 Striker. Kérdezem én a Firecrestben mi a fasz addig akkora bónuszt? Mert azóta mászott így fel a DPS-e! Konkrétan az FC 3. Talentje ugye a +100 % Reload ami fasza na de ekkora különbséget jelentene? Nem irigység vagy bántás csak nem értem , hogy 1.3 óta merre fele érdemes indulni?! Jó az 5 Striker vagy inkább 5 Sentry az jobb? Vagy újak közül Firecrest ? DPS kari és PVE csak! 
 Ami érdekes , hogy KaYaK kollégánál se értem a 400e DPSt meg 16k sebzést? Nekem nála is nagyobb a Firearms és ugyanúgy G36c van! Ekkorát dobna az a Reckless talent a mellényben? De hat az csak 10% nem? Világosítson már fel valaki ! Köszönöm . (#20540) pzstm: Ok akkor ki lehet jelenteni , hogy a Firecrest dob ekkorát? Mert 3100 itt is a Firearms( ami nekem nagyon kevésnek tűnik amúgy ) és megis 327e a DPS , míg nálam ugye 3800 firearmsal 250e a DPS ! Na most akkor tényleg ennyire sokat számít az 1 sec Reload és erre kell hajtani vagy csak megint a játék számol idiótán!.? Valakinek van tapasztalata ne tartsa magában ! 
- 

válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetére35-os hogy hullik? Mert 34est kicsivel tobb, mint 1 tar megfektetni nekem most. 35-osbe meg tobb mint 2 tar kell... 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreAdd nekem... 
- 

sith7 félisten válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreMin kéne változtatni? 
 Át kellene pakolni az én egyik karakteremre
 Én boldog lennék, ha ilyen cuccaim lennénekSniper 
 És működik jól a vakítás ?
 Érdemes erre gyúrni ?szerk. Kölyök1990 
 Amikor már csak csomag van, előtte válts át felül mondjuk az eszköztárra, vagy a lerakat fülre, és úgy vissza, és akkor engedi kinyitni, és nem fagy ki ... legalábbis nálam így működik
- 

válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreElitesebzes es panvelrombolas mennyi? Mert ezek tobbet szamitanak szerintem mint a dps.  
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreNem, ez megynek számít. 
 Kevés a DZ credited, szerintem változtass hogy több legyen.
- 

kiezTe90 senior tag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreHa nem dob akkor meg majd csak a tabot nyomogatod, hogy csak üssön a fegyverrel nem?  
 (Nem kötekszek, viccnek szánom)
- 

válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreEz miert gond? Te kiirtod igy is dz6ot nem? 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreHa van barmid ami 240es vagy nagyobb, akkor mesz bulizni a 35os mobokkal  
- 

morfondőr addikt válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreMert a ládádban lévő cuccokat is bele számolja, nem pedig csak azt, ami rajtad van. Ez korábban is így volt! 
- 

Omli85 őstag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreNem végtelen mert bizonyos szempontok szeritn felül van vizsgálva milyen kombókat rollolhat össze a rendszer nehogy valami végigjátszhatatlan káosz legyen de ha jól rémlik talán SkillUp mondta Yt videójában, hogy E3-on mentek vagy 20+ runt és mindegyik map más volt ami azért biztató a többi meg majd kiderül pár kör után  
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreAz 5 féle nehézségtől csak a drop függ amit a végén kapsz. Szerintem az 5-ös fokozat felér egy Heroic-al... 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreA nehezítés és a random mapok teljesen függetlenek egymástól ha jól tudom... 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéregondolom a map 50-60 fő részre fel van osztva, és akár random összerakhatja azokat...vagy nem tudom...streamerek akik egy teljes napig játszottak E3-on vele, nem találkozott senki sem kétszer ugyanazzal a mappal...  
- 

üzenetére kovimester

üzenetérekevered a lehetséges modifyereket és a random generált mapokat ha jól értem... 
- 

duvi nagyúr válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetére
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreNem igazán értem a logikádat abban, hogyha berakom hogy az ellenfél is használhasson spec ammot, vagy hogy ne dobjanak lőszert az miért 1 plusz 1 féle térkép. 
 A térkép és a pálya random generált, ez az 5 vacak csak a saját magad által beállítható nehezítés.Nem írtak nerfet kesztyűre, és egy ilyen egyértelmű dolgot silent nerfnek nem lehet kivitelezni, sima bug. 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreHozzáteszem Jimmy a kedvencem...  
 Na jó nem, nehogy elhidd!!!!!!!
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreOtthon nem hagynak téged kibontakozni hogy ide jársz trollkodni ?  
- 

vegitossj7 addikt válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreXD 
 Így nem nehéz 20k hsz-t összeszedni XD Ilyen faszságok tényleg számítanak, még csak offba se tegyük. XD
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreLehet nem kellene személyeskedni meg ócsárolni a másikat, mert úgyveszem észre Te, és Bunfi barátod sírtátok végig a 20000 hozzászolást...szóval ezt Nektek naponta háromszor belehetett volna linkelni. 
 Gratulálok ehez a nagyon értelmes, csoportépítő és rendkívül kreatív hozzászólásodhoz.
- 

macy addikt válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreFörgi jó csaj, soha nem hagynám abba a sírást rajta  
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreÁllj !!! 
 A sírás az az én reszortom
- 

bunfi őstag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetére
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreJaj te kis poénos,bekented magad nevetGéllel ? 
 Ezen most sajnos nem tudok nevetni...(#20114) kovimester :[link] 
- 

hitvanyalak senior tag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreEzt viszont nagyon átérzem:-) 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreEsküszöm,semmi támadó szándék nincs bennem. De lehet,hogy valami jó és konstruktív hozzászólás marad ki nekem tőled,mert nem tudom értelmezni amit írsz:/ Nagyon gyorsan gépelsz,vagy telefonról? 
- 

TTomax félisten válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreMindenütt vannak erkölcsi szabályok,az egyik pl az,hogy nem b@szom szét a másik játékát,még akkor sem ha erre a játék lehetőséget ad.Az ok nagyon egyszerű,ha már a lelkiismeret sem számit,akkor legalább az jusson eszedbe,hogy előbb-utóbb magad fogsz játszani,tehát gyakorlatilag a saját szorakozásod is szétnyirod.Nem haragudj,de sajnos pont az olyan játékosok miatt nem megyek DZbe mint Te.Ez van.... 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreÉs hogyan jött? 
- 

Omli85 őstag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreEszembe sem jutott volna elvenni  én csak infót linkeltem mert a kollega nem tudta mi az a sósperec én csak infót linkeltem mert a kollega nem tudta mi az a sósperec   
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreAnnyi köze lesz hozzá, hogy: 
 - itt is lesz egy nagy terület, mint a DZ - ben
 - itt is lesznek különböző erősségű mob - ok, mint a DZ - ben
 - lesz UG vendor, mint a DZ - ben
 - UG lvl lesz, mint a DZ lvl a Dz -ben
 - elvileg jobb/jó cuccok fognak esni, mint a DZ - ben
 - állítható lesz a nehézség, amit most is meg lehet tenni a gear leépítésével a DZ - benpve 
 Nem lesz rugó, aki bármikor megölhet, mint a DZ - ben
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreNekem az jött le, hogy inkább azt várod / szeretnéd, hogy húzzák le és szídják a dlc-t, mert nem akarod megvenni, és e lehúzás utána igazolna téged és azt hogy nem vetted meg, és már előre leírtad hogy de ha esetleg pozitív vélemény lesz, akkor az pedig úgyis csak a fanboyok vak imádata  Sith, a DZ az mindig is DZ marad, nem hiszem hogy az undeground jobban meg fogja érni hosszútávon a lootvadászoknak. Igen meglepődnék, ha nem továbbra is a DZ maradna a csúcsgear farmolásra a legjobb. 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreDe ahogy olvasgatom sok embernek van Sós Perece ugy hogy lesznek itt kommentek És akkor mi van? Attól mert ph! félisten és/vagy lekezelő paraszt és/vagy épp felszólít, hogy takarodjál el ebből a témából +/- hagyad abba ajátékot, mert Vazul néni nem tágít, attól majd igaza lesz? Ez a játék konzolon lett valamilyen szinten siker, mert ott elég szegényes a kínálat. A PC-s játékosbázis elég szarul áll, persze ki lehet magyarázni, hogy a steam így és a steam úgy. Ha csak erre akarják építeni az érvelést, akkor javaslom, hogy gondolkodjanak el, hogy mi az a reprezentatív minta a közvéleméynkutatásban  
- 

válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreKiderul kedden.  
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreEgy seggel nem lehet megülni két lovat. Ennyi. 
- 

üzenetére kovimester

üzenetére azert varjuk ki a veget, hogy gyakorlatban milyen lesz azert varjuk ki a veget, hogy gyakorlatban milyen lesz 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreSanszos  Bár nagyon mondták, hogy twíkelni kell rajta 1.2-nél Bár nagyon mondták, hogy twíkelni kell rajta 1.2-nél 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreLehet, hogy 6 óra múlva ez a lesz a következő hír.  Viccen kívül a weapon balancel kapcsolatban estére lesznek még infók. 
- 

TommyS_27 senior tag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreIde PH-ra sem ártana a votekick  
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreNincs olyan cheat ami halhatatlanná teszi. Régen is csak elteleportálta őket egy épület tetejére a hack progi mikor halálközeli állapotban volt az élete. Csak nagyon jól van megcsinálva a karaktere. Érdekelne hogyan, mert tetszik a dolog. 
- 

Anonymus23 veterán válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreÉn jól ellennék PvP nélkül is... Legalábbis anélkül ahogy ez van, mindenképpen. Egyébként meg: 
 Pl az összes stat, amik a ruhákból és azok tulajdonságaiból és a különböző módosítók értékeiből jönnek adják azokat a max értékeket, amiket látunk pl DPS-ként. Ha valakinek 600k szívósság mellet van 400k tűzerő, már mehetne is a bann, mert lehetetlen, azaz meg van hackelve.
 Nem igaz, hogy nem lehet ezeket csekkolni valahogy, mert ez így egy nagy nulla.Én simán megcsinálnám, hogy ha valaki csítel, akkor lenne egy ilyen szégyenfal, és kiírnám a nevét. Mondjuk tönkreteszi egy csaló a DZ-ben a szórakozásomat, és kapok egy emailt hogy eljártak, de többet nem tudnak mondani, ez a vicc, igenis tudjak már róla, hogy bannolták azt a szemetet, vagy mi lett az eredménye? 
 Nem adják meg az elégtételt az "áldozatoknak", így nem is érzed, hogy tesznek érted valamit vagy sem!
- 

grHawk aktív tag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetére(Nem genyóságból, de olyan helytelenül írsz, hogy alig értettem, mit mondasz  De tényleg nem kötekedésből írom De tényleg nem kötekedésből írom ) )
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreElméletileg a héten a steamen is lesznek akciók, ahogy korábban játékostársunk is írta. 
 Ez a PVE DZ csak úgy bekerült a köztudatba és tényleg ha visszaemlékszünk még év elejére, akkor egyénileg, de csapatban ajánlott küldetésekről volt szó.
- 

grHawk aktív tag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreNem ismerem a DLC pontos tartalmát, de nekem az SP megvan. Szerintem ha 4.000 körül van a DLC javaslom a SP vásárlását, hisz alig 4.000 a különbség, mégis 3 DLC jár érte nem 1, és némi "plusz tartalom" (Outfitek). Tudtommal Hell's Kitchen alatti insta lesz, random generálódó mappal és objektívákkal, saját szinteződéssel és rank alapú rewardrendszerrel. Ezt sokan amolyan PvE Dzként emlegetik, mert sok aspektusa hasonszőrű. 
- 

Anonymus23 veterán válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreItt norti szépen összeszedett egy csomó infót. 
 A kép is beszédes
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreElvileg nem egy map lesz, hanem az ígéretek szerint egy elég nagy terület, ami random változik, és a küldetések is random generáltak lesznek. Egyébként most is két DZ van: a 201+ és az alatti (ha jól tudom). Tehát el tudom képzelni, hogy DZ-ben nem teszi egy szerverre a DLC-seket a játék. 
- 

válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreSemmi koze az alap dzhez. Ha kijon a kieg, en be sem megyek az alap dzbe...  
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreSzép napot mindenkinek. Én így jártam tegnap csatlakoztam este 3 sráchoz akikkel már korábban nyomultunk. 
 Ment a gyűjtögetés és a második kimentés végére odaért egy négyes csapat, de már későn.
 Visszavonulóban voltunk és látom, hogy kezdenének bekeríteni, de az egyik hamarabb lött.
 Elindult a móka és az egyik csak jön feküdtünk. Visszamentünk és ez volt háromszor a másik három srác hozzám képest jól tűzerő és keménység, de ez az egy mindig leszedett mindenkit.
 Így 4 kulcsot vesztettem és a DZ-t egy időre befejeztem.Nem láttam még sehol külön az Undergrundot, ha látom azonnal jelzek. Nekem tesóm megvette tegnap délelőtt az egész Season Passt az uplayen. Egy szett lesz azoknak is akik nem veszik meg, de ahogy 1.2 lehet, hogy az is valami Lone Star féle. 
 Eddigi nézegetéseim alapján itt kapsz majd egy alap rankot és azt fogod fejleszteni és felfedezed a világot gyűjtögetsz és csinálod a küldetéseket normal, hard, challenge, heroic módban.Szerintem olvass vissza, mert Cain elég jól leírta ezeket. 
- 

üzenetére kovimester

üzenetérePontosan nem emlékszem az árra, de egy kiszivárgás alapján 4000 Ft körülire jött ki, amikor számoltam. Discordon osztották meg az infót, de azóta már nagyon sok hsz van, nem könnyű megtalálni. 
- 

#35434496 törölt tag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreLátom a szövegèrtelmezèssel vannak gondok. Én azt írtam Magyar jàtékos ölt Magyar jàtékost. Nekem ez nem fèr bele de termèszetese különbözőek vagyunk és elfogadom. Azt sem vitatom, hogy erős jàtèkosok de ez a helyzet kb olyan mint ha a Romàn Magyar meccsen, ha kitör a balhè Te a Magyarokat ütnéd. 
- 

válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreNem a pvpvel van gond. Hanem a hatha 1v4el... 
 De tudjuk, nektek Utomival nem jelent problemat 2v4be ezek leszedese miutan hatbalonek 4en... XD
- 

#35434496 törölt tag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreÉrdekes. Olyat már láttam, hogy CybR és DemmeR lőnek egy játékost és meg sem mozdul az èlete pedig egy tank karakter is összecsuklott volna 5mp alatt.  
- 

Brownage tag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreigazából, ha az eredeti játék megvételég megbántad, akkor minden további dlc-ben meg fogod találni a hibát, ki fogod tudni emelni a negatívumot. Így akinek van egy csöpp esze és hangoztatja, hogy szar a játék, az tovább lép és nem esik ugyanabba a hibába, hogy további pénzt költ a játékra, hogy utána még jobban szidhassa. Akinek viszont többnyire inkább pozitív a tapasztalata, több jó élménye van, mint negatív, azok számára szerintem a DLC-k sem fognak csalódást okozni, újabb órákra leköti majd őket a játék. Na persze, ha valakinek úgy nem jön már be a játék és úgy szidja, hogy megjelenés előtt megvette premiumban DLC-stűl és a DLC-kben is ugyanúgy csak a hibákat fogja látni, annak szopó. 
- 

Madoc veterán válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreNem tévedek hanem a tapasztalatomat írtam le. Nem működik továbbra sem. Megdobnak gránáttal és ugyanugy felrobbanok. Igaz kisebbet sebződök de robban akkoris. 
- 

üzenetére kovimester

üzenetéreszerintem ... én is meg fogom  ... aztán meglátjuk, ... nekem is volt régen egy 182 -es, és úgy rémlik, nem volt rossz ... aztán meglátjuk, ... nekem is volt régen egy 182 -es, és úgy rémlik, nem volt rossz
- 

demmer123 őstag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetére
- 

üzenetére kovimester

üzenetére   hülye. Ez még szerintem se jó ötlet. Nem kell amúgy ezt a dolgot tényleg túl lihegni. Egyszerűen az vállalja akinek van ideje ezzel foglalkozni mert jól látható volt, hogy Orcinak már rég nincs erre ideje. hülye. Ez még szerintem se jó ötlet. Nem kell amúgy ezt a dolgot tényleg túl lihegni. Egyszerűen az vállalja akinek van ideje ezzel foglalkozni mert jól látható volt, hogy Orcinak már rég nincs erre ideje.
 Minden esetre sorry ha valakit komolyabban megsértettem volna, nem volt cél csak néhány dolog zavart már egy ideje és ez most így jött ki de a lelkébe senkinek sem akarok belegázolni. Nem még a Recskáéba se. Más: 
 Kinek mi a tapasztalat érdemes lecserélni a 3+3 Sentry+Strikert 3+3 Sentry+Hunter-ra? Tudom persze ki kell próbálni de szívesen meghallgatnám a véleményeket.(#17848) cain69 
 Persze, hogy egyből kattintottam ! nagyon komoly. nagyon komoly.
- 

Brownage tag válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetéreőőő hát nem tudom  Nem hangzik túl jó ötletnek Nem hangzik túl jó ötletnek 
- 

duvi nagyúr válasz  kovimester

üzenetére kovimester

üzenetére"Nem hiszem csak a gear setemim miatt van." 
 Ja ok. Akkor nincs gond. Így jogos a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

míg vakaróztam a stashal, hogy azzal mennyi idő elmegy.
 míg vakaróztam a stashal, hogy azzal mennyi idő elmegy.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)