- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimester
aktív tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Nem tudom én ezt a 3/3 setet striker sentry nem sokat használtam. Igy nem tudok véleményt nyilvánítani.
Amugy meg nem vagyok dps huszár én a codbam is szeretem a gyors töltést igy itt is nagyon hasznos.
De ahogy mondták is ki mit szeret és használ.
Én nekem mondhatnák hogy jobb a 3/3 használd azt nem fogom mert az nem az én stílusom (vagy 5/1 mindegy).
De szerintem vissza fele is igaz.Amigy csak azért írtam hogy jó nagyon jó mert sokan fikázák....

-
Lefty
addikt
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Emiatt lehet kene tolni vagy 20 falcon heroicot, hogy essen sentry meg striker, mert most dz sem nagyon akarja adni.
-
ori_za
tag
válasz
Raulblanco07
üzenetére
Ez sajnos így van, ahogy leírtad. Azt nem teljesen értem, hogy nem sikerült rendesen kiegyensúlyozni az új szetteket, mert a Sentry-Striker nerf után is még mindíg azokra pályázik mindenki, lévén hogy ezek az újak a szép 4-es bónuszukkal együtt a kukába sem valók.

Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Iqos cigaretta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi