Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Lifer092

senior tag

Tegnap DZ-ben voltam kicsit. Én alapjaiban véve sohasem kötök bele senkibe, engem egyáltalán nem vonz ez a legyünk rugók dolog.... Én épp az ellenkezője vagyok, ha valaki gyengébb társul mellém segítek neki stb. Jó kisfiú vagyok... :DDD Tegnap úgy döntöttem hogy keresek már más szemléletmódú játékosokat és jobb belátásra bírom őket...

Aztán társult hozzám egy gyengébb játékos is közben, 179 vagy valami ilyesmi gear score-al. Segítettem neki PvE-ben meg cuccokat gyűjteni, stb. Utána társult hozzánk egy BoksMester nevű játékos. Már előtte is leszedtem egyszer, mert nem bírt magával és rugózni akart. Aztán ott járkált körülöttem, az arcomba tolta az M60 vizipuskáját, aztán körbe-körbe járkál körülöttem... Nagyon nyugodt ember vagyok szóval nem volt bennem az hogy odavágok neki egyet aztán addig lövöm még el nem fogy mint az 1200 töltényem. Aztán mentünk tovább a kollégával, Boks is jött utánunk. Aztán behívott csoportba, én nem fogadtam el, mert tudtam hogy mire játszik... Elutasítottam, aztán azon kaptam magam hogy fürkész aknát küldött ránk, szegény srác akivel voltam meg sem tudott szólalni, megfordultam, aztán szépen megmutattam neki hogy a földön fekve kényelmesebb lesz. Utána hátba támadtak immár ketten, társamat leszedték aztán velem is próbálkoztak de most mind a kettőt a földre küldtem. Utána megint jött a Boks és megint szeretett volna kötözködni, de megint leszedtem 2 lövésből...

Ebből az egészből csak azt akarom kihozni, hogy némelyik ember komolyan erre élvez, hogy állandóan kel-fekszik? Tudja hogy jóval erősebb voltam nála, de csak jött... Ha már ennyire PvP-t akar akkor legyen már egy kicsit épkézláb karaktere aki nem fekszik meg 2 lövéstől, ha már ennyire keménynek hiszi magát. Szánalmas hogy némelyik embernek ennyire nem volt gyerekszobája...

Új hozzászólás Aktív témák