Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
Tegnap DZ-ben voltam kicsit. Én alapjaiban véve sohasem kötök bele senkibe, engem egyáltalán nem vonz ez a legyünk rugók dolog.... Én épp az ellenkezője vagyok, ha valaki gyengébb társul mellém segítek neki stb. Jó kisfiú vagyok...
Tegnap úgy döntöttem hogy keresek már más szemléletmódú játékosokat és jobb belátásra bírom őket...
Aztán társult hozzám egy gyengébb játékos is közben, 179 vagy valami ilyesmi gear score-al. Segítettem neki PvE-ben meg cuccokat gyűjteni, stb. Utána társult hozzánk egy BoksMester nevű játékos. Már előtte is leszedtem egyszer, mert nem bírt magával és rugózni akart. Aztán ott járkált körülöttem, az arcomba tolta az M60 vizipuskáját, aztán körbe-körbe járkál körülöttem... Nagyon nyugodt ember vagyok szóval nem volt bennem az hogy odavágok neki egyet aztán addig lövöm még el nem fogy mint az 1200 töltényem. Aztán mentünk tovább a kollégával, Boks is jött utánunk. Aztán behívott csoportba, én nem fogadtam el, mert tudtam hogy mire játszik... Elutasítottam, aztán azon kaptam magam hogy fürkész aknát küldött ránk, szegény srác akivel voltam meg sem tudott szólalni, megfordultam, aztán szépen megmutattam neki hogy a földön fekve kényelmesebb lesz. Utána hátba támadtak immár ketten, társamat leszedték aztán velem is próbálkoztak de most mind a kettőt a földre küldtem. Utána megint jött a Boks és megint szeretett volna kötözködni, de megint leszedtem 2 lövésből...
Ebből az egészből csak azt akarom kihozni, hogy némelyik ember komolyan erre élvez, hogy állandóan kel-fekszik? Tudja hogy jóval erősebb voltam nála, de csak jött... Ha már ennyire PvP-t akar akkor legyen már egy kicsit épkézláb karaktere aki nem fekszik meg 2 lövéstől, ha már ennyire keménynek hiszi magát. Szánalmas hogy némelyik embernek ennyire nem volt gyerekszobája...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest