Hirdetés
Aktív témák
-
Jancsi
aktív tag
Alapban mennyin megy a kártya?
Elvileg a core-nek 125Mhz-n kéne menni, és a ram-nak 150Mhz-n. Szerintem a core min. 150Mhz-n menne egy bordával (legalább is a Vanta-m bírta 145-ön eredetileg 110Mhz) a ram-mal már más a helyzet mert attol függ milyet tett mellé a gyártó (pl. a Vanta-mon 6.5 ns-os ram volt és még 160Mhz-n is ment a gyári 110Mhz helyett) szerintem az is menne kb. 140Mhz-n.
Sok sikert!!! -
Gausz
aktív tag
Pontos számokra gondoltam, mert lehet, hogy 2-3 óráig jól megy, de hosszabb távon gondok adódhatnak
-
elmo
aktív tag
Hoppá, ez duplaklikk volt. De gyors vagyok... :D
-
elmo
aktív tag
Amíg a gép stabilan működik, és nem fagy le az op.rendszer ill. az alkalmazások több órán keresztül. :)
üdv,
Elmo -
elmo
aktív tag
Amíg a gép stabilan működik, és nem fagy le az op.rendszer ill. az alkalmazások több órán keresztül. :)
üdv,
Elmo -
Gausz
aktív tag
Hi
Szóval van egy Creative Riva TNT2-es, model 64, 32 megás kártyám csak hűtőbordával. Meddig lehet biztonságosan felhúzni a core-t, memory-t?
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest