Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi0307
senior tag
válasz
LimaBravo69
üzenetére
Igen közben megjöttek hétfőn ezek a mixek. 7 év Spotify közel egy év Apple Music van mögöttem, Tidalt egészen eddig nem használtam mert nincs min kihasználni az általa nyújtott minőséget. Spotify vált be a legjobban, az ajánló algoritmus ott a legjobb, sok olyan zene van náluk fent ami máshol nincs, de a kezelő felület egyre átláthatatlanabb lett számomra, nekem csak a saját zenéimre és a heti ajánlásokra van szükségem, de már meg se találom ezeket annyi sok haszontalan dologgal tömték tele a kezdőképernyőt. Tidal eddig egész jó, a felület átláthatóbb letisztult, 3200 zenéből 100-at nem tudtam áthozni, ez még túlélhető. Pár dologgal van gondom, az egyik hogy CarPlayen nem lehet beletekerni a zenében, illetve otthon Tidal Connecttel használva a soundbaron, amint háttérbe kerül az app eltűnik a telefonon a lejátszás, és minden egyes visszalépésnél újra rá kell nyomni a Tidal Connectre hogy tudjak váltani vagy hangerőt módosítani. A mások ez a rádió, hogy nem minden zenénél elérhető, ez az égetőbb gondom. Egyelőre ismerkedem vele, az algoritmusnak kell jó pár hét mire beáll, meglátjuk mennyire lesz jó, ha hozza azt amit elvárnék, akkor maradok itt. Az Apple Musicot is kényszerűségből próbáltam ki, de ott az átláthatatlan felület mellé egy botrány ajánló rendszer van párosítva, pedig közel egy évig próbáltam megszokni. Spotify Hi-Res olyan mint a KSH átlagbér, mindenki hallott róla de senki nem látta soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Horgász topik
- Mesterséges intelligencia topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hobby elektronika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest