Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• gecsoz

aktív tag

válasz csepike00 #7002 üzenetére

1. Igen, megéri a két VGA -s modell, lényegesen gyorsabb az ATI kártya már egyszerűbb játékoknál is látszik, az intel 4500 pedig jóval kevesebbet fogyaszt, ha épp az az igényed.
    2. Csak VISTA alatt működik a VGA kártya váltás!!!
    3. Az USB portból a 3 pont elég.. főleg ha wireless egered van.Minek az a sok USB?
    4. nem baj, hogy közel vannak. Ugyanis van egy ami külön van jobb oldalt, de amúgy sem teszel egymás mellé két vastag USB -s cuccot, hisz minek? Wireless, WAN, bluetoot, minden benne van a gépben, mihez hazsnálnál sok USB-s kiegészítő ezsközt?
    5. Totális szikrázó napsütésben nehezen olvasható a kijelző, de még mindíg jobb mint az ASUS -ok tükröződő kijelzője.. ideg betegséget kaptam mikor egy köcsög az Intercity -n egész úton filmet nézett az ASUS gépén és a kijelzője a szemembe irányított minden napfényt az ablakból..
    Mellesleg Debrecen-Budapest vonatúton kb az út kétharmadánál lemerült, míg nekem az út végére csak 50% -ig csökkent az aksiszint :D

• csepike00

csendes tag

válasz csepike00 #7002 üzenetére

Jutnak eszembe a dolgok. :D
    Az integrált videokari a thinkpadban elég? Egyszer-kétszer játszanék is és ugye van olyan verzió is, amelyikben van egy másik videokari az intergált mellett....Megéri olyat venni? mert az mondjuk vagy 30-cal drágább asszem ahogy néztem...

Aktív témák