- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
csepike00 #6992 üzenetére
Az asusról nem hallottam semmit, de nagyon erősen kétlem, h alternatíva lenne egy t500-hoz képest, de ha még jó építésű is, a szervizelésük nagy nulla. azt pedig a notebookreview-on is írják, h bár gyengébb mint az elődé, még mindig sokkal jobb a többi átlagnál noti billnél.
Mellesleg valahol máshol azt olvastam, h már a rendes erős lemezzel adják ki az újakat, de ha nem így lenne, akkor is cserélhető. De erről mindenképp is érdeklődj máshol is.
Esetemben ha erősen nyomkodom, akkor hajlik egy kicsit, de rendes írás közben nem tapasztaltam ilyesmit, nem úgy mint más márkáknál. Viszont sajnos nincs tapasztalatom az előző szériákkal kapcsolatban, így nem tudom meg mondani, h mennyiben "gyengébb" azokhoz képest a t500.
Aktív témák
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest